Nem tartjátok undorító dolognak a tejfakasztó bulit?
Figyelt kérdés
Megszületik a pici, erre a férfiak találnak ürügyet arra, hogy lerészegedjenek és nagy kegyesen, önfeláldozóan hangsúlyozzák, hogy ez mind csak a baba miatt van, mintha ez egy komoly feladat, kötelesség lenne. Én úgy látom jónak, hogy a szülést követő napokban inkább úgy lehet támogatni az anyát és a babát, hogy a férj segít nekik, nem másnaposan otthon döglik. Elég szabadszellemű vagyok, én magam is szeretem a bulikat és a páromat is mindig küldöm, hogy nyugodtan menjen, de ezt kifejezetten gusztustalan tradíciónak tartom. Mi a véleményetek?
Engem nem zavar. Az én párom nem részeges, ha elmegy a haverokkal, érezze jól magát. Nem feltétlen minden az anya és a baba támogatásáról szól, amúgy is az egész rokonság az ajtóból várja általában, hogyan lehet az anya segítségére. Az apa is nyugodtan ünnepeltetheti magát azon az egy napon.
2015. febr. 12. 23:06
3/40 anonim válasza:
Nem. Gyereke szuletett had unnepeljen, van oka ra.
2015. febr. 12. 23:19
4/40 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorító dolog. Had ünnepelje meg a barátaival.
2015. febr. 12. 23:24
5/40 anonim válasza:
Nálunk hetekkel a baba születése után tartják.
Amúgy nem zavar. Csak a neve olyan gagyi.
2015. febr. 12. 23:37
6/40 anonim válasza:
Nem undorito csak olyan bena, bargyu, nemtom miert de nekem rohejes. Azert egy estet az anya is kibir az apa segitsege nelkul es az sexa vilag vege ha azob az egyen apa nem hadrafoghato
"doglik"? - hat lol. Nem lennek a ferjed :-):-)
2015. febr. 12. 23:39
7/40 Költőnő? válasza:
egy este - még ha esetleg vadabbra sikeredik is - nem a világ vége
másnap kialussza magát + tej/ásványvíz + aszpirin
Ennyi.
2015. febr. 12. 23:41
8/40 anonim válasza:
Én még nem is hallottam ilyenről. Na? :D
2015. febr. 12. 23:43
9/40 anonim válasza:
Akkor tartják általában, amikor az anya és a baba még nem jött haza a kórházból.
Szerintem rossz a neve. Ez inkább amolyan tejfakasztó sörözés, amikor a kispapa megünnepli a barátaival, hogy apuka lett.
2015. febr. 12. 23:47
10/40 anonim válasza:
"másnap kialussza magát + tej/ásványvíz + aszpirin "
Ha szar férjet választott akkor nem. Nekem volt egyszer egy hapsim (aki el is akart venni, de nemet mondtam, majd ott is hagytam, hogy ne vesztegessük egymás idejét) olyan volt, hogy mindig berúgott a bulikban majd legalább két napig másnapos volt és folyamatosan azt kellett hallgatni, hogy ő BETEG, valamit elkapott és belső láza(!) van, azért nem mérhető, de nem, nem attól van, hogy berúgott a bulin, hanem attól, hogy BETEG lett. Komolyan így utólag csak röhögök rajta, de akkoriban nem volt vicces. Lehet a kérdező épp az ő felesége. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!