Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a tejfakasztóról?

Mi a véleményed a tejfakasztóról?

Figyelt kérdés
Mármint arról,amikor az ujdonsült apuka a barátokkal azért vedel szülés után,hogy az anyukának legyen teje.

2013. máj. 7. 08:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Én nem ellenzem, csak annyi kikötésem van (épp most lesz aktuális), hogy ez akkor történjen, amikor én még a kórházban vagyok, csak hogy ne kelljen majd otthon a buli után szembesülnöm a "következményeivel" :)
2013. máj. 7. 08:49
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Ez csak babona. De valóban szokás, hogy az apuka örömében iszik a barátaival. Semmi kivetni való nincs ebben.
2013. máj. 7. 08:52
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Mivel a társaság vedelésének semmi köze a tej megjelenéséhez, mennyiségéhez, amig a jopofaság keretei között van, OK.
2013. máj. 7. 08:53
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Az én férjem nem volt, mégis van tejem bőven:))
2013. máj. 7. 08:55
 5/21 A kérdező kommentje:

És abban sem találtok kivetnivalót,hogy másnap nem bír bemászni se hozzátok akkor,vagy ha igen,akkor a kicsit a kezébe sem mered adni,mert másnapos?

Hozzáteszem,nincs gyerekünk még,nem is vagyok terhes,ismerősnek születik nemsokára gyerek,és már ezt várja,több liter pálinka van előkészítve.

2013. máj. 7. 08:56
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Hát figyelj... azért az újdonsült apukának is csak van esze! Az én párom pont annyit ivott/iszik a tejfakasztó alkalmával,hogy szépen meg legyen ünnepelve a babánk születése a haverokkal,de aránylag időben otthon van,hogy ki tudja aludni magát és délelőtt normál állapotban jön be a kórházba hozzánk. Szerintem ez csak intelligencia kérdése,nem igaz,hogy nem tudja tartani magát.... ha meg tényleg nem,Isten ments,hogy egy olyan ember legyen a férjem!
2013. máj. 7. 08:59
 7/21 Mysticista ***** válasza:
67%
szerintem baromság, amúgyis...annak semmi értelme, hogy a nejem még kórházban fekszik és örül a kicsinek, minket meg előzetesbe raknak a haverokkal, mert ha városi az illető, főleg olyan helyen ahol más kultúrájúak is előszeretettel rajzanak éjjel, ott bizony a legbarátságosabb tivornyából is verekedés alakul ki. szerintem az apuka örüljön a gyereknek, és ne igya le magát a sárga földig.
2013. máj. 7. 08:59
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Amíg nem esnek túlzásba, addig nincs vele gond. Az én férjemnek is volt: átjött pár haverja, ettek-ittak, beszélgettek. Egy sima pasis összejövetel volt igazából. Nem tudom, mennyit ittak. Amikor hazaértem semmi nyoma nem volt, a kórházba sem dűlöngélve jött másnap.

Aki ezt az alkalmat kihasználva úgy berúg hogy másnap menni nem tud, az máskor is megteszi. Aki ilyen férjet akar magának és apát a gyerekének, az ne lepődjön meg.

2013. máj. 7. 09:02
 9/21 anonim ***** válasza:
66%

Ez a férfiak ünnepe a baba érkezése apropóján, én pedig nem vagyok egy házisárkány típus, hát hadd csinálják.

Egy tejfakasztó buli per gyerek, ennyi igazán jár a kispapáknak. :)

2013. máj. 7. 09:14
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Ez attól függ, hogyan tartja meg ezt a bulit.

Ha tényleg buliznak, elmennek egy kocsmába és hullarészegre isszák magukat, azt nem tolerálnám és el is gondolkoznék rajta, tényleg ilyennek akartam-e gyereket szülni.

De az, hogy összeül a barátaival, iszogatnak, és kibeszélheti örömét, félelmeit, ... azzal nincs probléma. Csak maradjon azért olyan állapotban, ha baj van, be tudjon jönni egy taxival a kórházba.

2013. máj. 7. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!