Mi a véleményed a tejfakasztóról?
Nem vagyok még terhes sem,de amikor az ismerős kapcsán feljött a téma,én megmondtam páromnak,hogy ilyen neki eszébe se jusson,ha én a korházban szenvedek,akkor legyen csak ott ő is,nem haverokkal berúgva,mert haza már nem ő visz...bár nem lesz ilyen gond,nem iszogatós fajta.
De az ismerős az az,őt ismerve házat lenullázzák az ünnepléssel,két napig nem fog tudni magától,olyan részeg lesz.
Én az ilyennek tuti nem szülnék (bár hozzá se mennék,nem tolerálom a sima ivást sem)
kulturált keretek közt sztem nincs vele baj. régi hagyomány, tulképp apuka megünnepli, h gyermeke született.
nem fogok sárkánykodni ha oda kerülünk, addigra sztem már elég sok baráti párnak születik gyereke, legalább megbeszéli a fiúkkal a fontos dolgokat, tapasztalatot cserélnek.
a párom szerencsére elég felelősen gondolkodok, nem szokta magát hullára inni ha másnap fontos dolga van.
De miért lenne alkoholizmus + nemtörődömség? Ez jön le a válaszokból.
Ha a férfi normális, akkor nem az a cél, hogy berúgjon, csak hogy kieressze a gőzt, megünnepelje a babát. Előtte valószínűleg a terhes feleségét kímélendő hetekig nem tudott kikapcsolódni, készenlétben állt, ha kell menni szülni, izgult a baba miatt, stb.
A baba hazaérkezése után pedig egy jó ideig megint nem lesz alkalma találkoznia a haverokkal és kicsit kiengedni a gőzt.
Büszkélkedjen, hogy apuka lett, igyon egy kicsit a cimborákkal. Persze csak annyit, hogy reggel tudjon menni látogatóba. ;) Az apukáknak is ki kell ereszteni a gőzt.
Elég rosszul esne,ha páromnak 2ki kellene engednie a gőzt" ezért,és azt piálással kellene.
(Bár nem is lenne a párom ha a gőzkiengedéshez pia kellene)
Az én páromnál 3 napig tartott a buli, úgy, hogy nem tudtam róla, akkor még bent voltam a kórházban. Első gyerek volt, nem volt melettem. Azóta el is váltunk.
Alapból nem lett volna baj, ha egy kicsit bulizik, de így?
Ezek után utálom ezt. És sajnálom azokat a nőket, akik a kórházban "szenvednek", a párjuk meg ki tudja mit csinál. Tisztelet a kivételnek. Nem lehet elfelejteni, szomorúan gondolok arra az időszakra, ami egy gyönyörű élménynek kellett volna lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!