Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a tejfakasztóról?

Mi a véleményed a tejfakasztóról?

Figyelt kérdés
Mármint arról,amikor az ujdonsült apuka a barátokkal azért vedel szülés után,hogy az anyukának legyen teje.

2013. máj. 7. 08:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy meg az marha jó,hogy a nő szenved 9hónapon keresztül,aztán jön a szülés,amitől teljesen kitikkad,a férfi meg ünnepli magát,hogy mekkora nagy ász volt,közben meg semmit nem tett ezért.
2013. máj. 7. 09:44
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok még terhes sem,de amikor az ismerős kapcsán feljött a téma,én megmondtam páromnak,hogy ilyen neki eszébe se jusson,ha én a korházban szenvedek,akkor legyen csak ott ő is,nem haverokkal berúgva,mert haza már nem ő visz...bár nem lesz ilyen gond,nem iszogatós fajta.

De az ismerős az az,őt ismerve házat lenullázzák az ünnepléssel,két napig nem fog tudni magától,olyan részeg lesz.

Én az ilyennek tuti nem szülnék (bár hozzá se mennék,nem tolerálom a sima ivást sem)

2013. máj. 7. 09:50
 13/21 Mysticista ***** válasza:
50%
ez a "ilyennek nem tudnék szülni"...ennek olyan szag van, mintha akkor derülne ki, hogy a pasi iszákos. hát nem éltetek előtte vele? nem ismeritek? eleve nem kell összeállni olyan alakkal az elején, kész; és akkor nincs belőle dilemma hogy fosrészegre igya-e magát a kedves apa vagy nem. aki úgy ünnepli meg, hogy teletojja a gatyáját önkívületi állapotban, az amúgy is olyan jellemű ember. nincs ezen mit szépíteni. én a párommal meg sem tudnám tenni, se a gyerekemmel, hogy ők bent vannak, én meg vhol iszok. hát legyenek a haverok ahol akarnak, én 10 körömmel kaparnám a falat, árkon-borkon futnék, hogy a feleségem és a kicsi mellett legyek amennyit csak lehetséges. eszembe se jutna se haver, se szesz, se semmi.
2013. máj. 7. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Úh... nem irigylem az ismerősödet. Rokonoméknál is hasonló szokások voltak, de ott olyan volt, hogy a nászéjszakán a férj berúgott, a nő meg kiszolgálta és takarított. De ha a véleményemet kérdezed, szerintem ez a tejfakasztó egy nagy baromság. Ez inkább problémafakasztó. A pasi inkább menjen ki az udvarra és járjon esőtáncot, mert ennél még az is értelmesebb.
2013. máj. 7. 11:38
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

kulturált keretek közt sztem nincs vele baj. régi hagyomány, tulképp apuka megünnepli, h gyermeke született.

nem fogok sárkánykodni ha oda kerülünk, addigra sztem már elég sok baráti párnak születik gyereke, legalább megbeszéli a fiúkkal a fontos dolgokat, tapasztalatot cserélnek.

a párom szerencsére elég felelősen gondolkodok, nem szokta magát hullára inni ha másnap fontos dolga van.

2013. máj. 7. 11:42
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
Ennek erősen alkoholizmus szaga van. Már spájzolja a piát, hogy jól beb@sszon. Ez kb. olyan, mint amikor a bulimiás előre megtervezi, mit milyen sorrendben fog megzabálni, hogy aztán kihányja.
2013. máj. 7. 11:59
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

De miért lenne alkoholizmus + nemtörődömség? Ez jön le a válaszokból.

Ha a férfi normális, akkor nem az a cél, hogy berúgjon, csak hogy kieressze a gőzt, megünnepelje a babát. Előtte valószínűleg a terhes feleségét kímélendő hetekig nem tudott kikapcsolódni, készenlétben állt, ha kell menni szülni, izgult a baba miatt, stb.

A baba hazaérkezése után pedig egy jó ideig megint nem lesz alkalma találkoznia a haverokkal és kicsit kiengedni a gőzt.

Büszkélkedjen, hogy apuka lett, igyon egy kicsit a cimborákkal. Persze csak annyit, hogy reggel tudjon menni látogatóba. ;) Az apukáknak is ki kell ereszteni a gőzt.

2013. máj. 7. 12:15
 18/21 A kérdező kommentje:

Elég rosszul esne,ha páromnak 2ki kellene engednie a gőzt" ezért,és azt piálással kellene.

(Bár nem is lenne a párom ha a gőzkiengedéshez pia kellene)

2013. máj. 7. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Az én páromnál 3 napig tartott a buli, úgy, hogy nem tudtam róla, akkor még bent voltam a kórházban. Első gyerek volt, nem volt melettem. Azóta el is váltunk.

Alapból nem lett volna baj, ha egy kicsit bulizik, de így?

Ezek után utálom ezt. És sajnálom azokat a nőket, akik a kórházban "szenvednek", a párjuk meg ki tudja mit csinál. Tisztelet a kivételnek. Nem lehet elfelejteni, szomorúan gondolok arra az időszakra, ami egy gyönyörű élménynek kellett volna lenni.

2013. máj. 7. 13:37
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
én erről most hallok először, de elég gáznak tartom... eleve olyan szobát szeretnék a kórházban, ahol a párom benn lehet velem, ne mászkáljon el. máskor oda megy a haverjaival, ahova akar, de pont amikor a gyerekünk megszületett, akkor ne viselkedjen már így.
2013. máj. 9. 01:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!