Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tartjátok undorító dologna...

Nem tartjátok undorító dolognak a tejfakasztó bulit?

Figyelt kérdés
Megszületik a pici, erre a férfiak találnak ürügyet arra, hogy lerészegedjenek és nagy kegyesen, önfeláldozóan hangsúlyozzák, hogy ez mind csak a baba miatt van, mintha ez egy komoly feladat, kötelesség lenne. Én úgy látom jónak, hogy a szülést követő napokban inkább úgy lehet támogatni az anyát és a babát, hogy a férj segít nekik, nem másnaposan otthon döglik. Elég szabadszellemű vagyok, én magam is szeretem a bulikat és a páromat is mindig küldöm, hogy nyugodtan menjen, de ezt kifejezetten gusztustalan tradíciónak tartom. Mi a véleményetek?
2015. febr. 12. 22:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Hülye neve van, de egész egyszerűen csak arról szól, hogy apuka megünnepli, hogy apuka lett. Ez gáz? Szerintem nem, inkább aranyos.
2015. febr. 13. 10:12
 22/40 anonim ***** válasza:
86%
Párom is megtartja majd :) De mondtam neki h addig amig még a kórházban vagyunk :)
2015. febr. 13. 10:41
 23/40 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk is pont úgy volt, mint a 14-esnél. Még amikor a kórházban voltunk megtartotta. Főzött egy bográcsos kaját a haveroknak, munkatársaknak, apámnak és iszogattak, örömködtek. Aznap és következő nap ugyanúgy jött látogatni minket ki nem hagyta volna. Szerintem ezt férje válogatja hogy van-e rá igénye.De a munkatársaival elég szoros a kapcsolata, mindnek van már gyereke, kisebb-nagyobb, mindet megünnepelték.

De legénybúcsúja például nem volt, azt nem igényelte egyáltalán.

2015. febr. 13. 11:35
 24/40 anonim ***** válasza:
67%

Pisiltető a neve. És nem, nem undorító. Az viszont undorító, amikor egy nő hárpia lesz, csak mert szült egy gyereket.

Anyukák, tessenek visszavenni.

2015. febr. 13. 12:19
 25/40 anonim ***** válasza:
25%

Ki milyen apát talált a gyerekének. :) Az én férjem biztos nem fog ilyen buliba elmenni, hanem velem lesz.

A legénybúcsúján is csak a kollégái voltak részegek, ő meg alig ivott valami minimálisat, még becsiccsentve sem volt, nemhogy részeg.

Alapvetően nincs oda a piáért, a gyereke születését meg eszébe sem jutna így megünnepelni.

2015. febr. 13. 13:10
 26/40 anonim ***** válasza:
71%
Hmmm... Ha azt hiszed attól találtál jó apát a gyerekednek, mert nem tart tejfakasztót, akkor érhetnek még meglepetések.
2015. febr. 13. 13:20
 27/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem tartom undorítónak. Nem feltétlen kell másnaposnak lenni utána; tudod van aki tudja, hol a határ...
2015. febr. 13. 13:51
 28/40 anonim ***** válasza:
83%

25-ös a tejfakasztó,szerintem nem azt jelenti,hogy igyuk magunkat hullarészegre.Az én férjem is megtartotta,iszogattak,de senki nem volt részeg meg pókereztek.Egészségükre.Én a kórházban voltam még.A te szuperférjed a kórházban is melletted fog ülni non-stop,tán még a wc-re is ki fog kísérni? :)

(egyébként miféle megnevezés az,hogy pisiltető?????)

2015. febr. 13. 14:26
 29/40 anonim ***** válasza:
65%
Én mondtam a páromnak h addig tartsa meg a tejfakasztót amig benn vagyok a kórházba és úgy hogy másnap tudjon be nekem kaját hozni :D
2015. febr. 13. 14:28
 30/40 anonim ***** válasza:
83%

hát az egyik esetben azért isznak/koccintanak, hogy az anyukájának legyen teje.. a másik esetben azért, hogy legyen mitől pisiljen a gyerkőc…:)

elnevezés…a tejfakasztó kifejezést 25 évesen hallottam először,környékünkön csak pisiltetésnek, pisiltatónak hívják..

nekem a tejfakasztás voltfura.. gondolom tájegységenként változik az elnevezés

2015. febr. 13. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!