Nem tartjátok undorító dolognak a tejfakasztó bulit?
Nálunk is pont úgy volt, mint a 14-esnél. Még amikor a kórházban voltunk megtartotta. Főzött egy bográcsos kaját a haveroknak, munkatársaknak, apámnak és iszogattak, örömködtek. Aznap és következő nap ugyanúgy jött látogatni minket ki nem hagyta volna. Szerintem ezt férje válogatja hogy van-e rá igénye.De a munkatársaival elég szoros a kapcsolata, mindnek van már gyereke, kisebb-nagyobb, mindet megünnepelték.
De legénybúcsúja például nem volt, azt nem igényelte egyáltalán.
Pisiltető a neve. És nem, nem undorító. Az viszont undorító, amikor egy nő hárpia lesz, csak mert szült egy gyereket.
Anyukák, tessenek visszavenni.
Ki milyen apát talált a gyerekének. :) Az én férjem biztos nem fog ilyen buliba elmenni, hanem velem lesz.
A legénybúcsúján is csak a kollégái voltak részegek, ő meg alig ivott valami minimálisat, még becsiccsentve sem volt, nemhogy részeg.
Alapvetően nincs oda a piáért, a gyereke születését meg eszébe sem jutna így megünnepelni.
25-ös a tejfakasztó,szerintem nem azt jelenti,hogy igyuk magunkat hullarészegre.Az én férjem is megtartotta,iszogattak,de senki nem volt részeg meg pókereztek.Egészségükre.Én a kórházban voltam még.A te szuperférjed a kórházban is melletted fog ülni non-stop,tán még a wc-re is ki fog kísérni? :)
(egyébként miféle megnevezés az,hogy pisiltető?????)
hát az egyik esetben azért isznak/koccintanak, hogy az anyukájának legyen teje.. a másik esetben azért, hogy legyen mitől pisiljen a gyerkőc…:)
elnevezés…a tejfakasztó kifejezést 25 évesen hallottam először,környékünkön csak pisiltetésnek, pisiltatónak hívják..
nekem a tejfakasztás voltfura.. gondolom tájegységenként változik az elnevezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!