Nem tartjátok undorító dolognak a tejfakasztó bulit?
Nem
Szerintem szép szokás,
Nalunk pisiltetőnek hívják..
Szerintem jó ha egy férfi is megünepli a babája érkezését, és utoljára, mielőtt hazajön az anyuka a kórházból kiörömködi magát a nagy menet előtt, mert neki is az lesz.
Nekik nincs a szülés stb lelkileg felkészülni a babára, ilyenkor a haverok ugratják..stb
Ja és ha részeges gáz a banda, akor a buli is olyan lesz..
Nem azt mondom, hogy nem isznak,vagy keveset, de annak is vannak fázisai..
Én a legenybúcsúkor sem aggódtam..
Lehet mostanság már tarták később is, régen pont az volta lényege, hogy akkor még nem volt mit segíteni a babával,mert nem voltak otthon..
Nem tudom mi a gusztustalan,més miért baj, hogy megünnepli.. Úgy ünnepli, ahogy szeret ünnepelni/ aki enem szeret iszogatni, itt sem fog, aki igen, az talál más ürügyet is/
Vagy ha megszüleiptik a baba, akkor megszűnik,mhogy "a páromat ndig küldöm"? Vagy mekkora lesz a baba amikor már "engeded"??
Nem,miért tartanám undorítónak?
Még a kórházban voltam mikor megünnepelték,és ez általában így szokott lenni.Megünnepelte,hogy megszületett a lánya,nem értem mi ebben a rossz.
Ezt is lehet jól és rosszul csinálni. Ismerek olyat, aki egy cimborája halálának az ürügyén hívta össze gyorsan este a társaságot egy nagy közös kesergésre (ivászatra), de a temetésre már nem ment el, akkorra már nem volt annyira bánatos. Szóval akinek ez csak egy ürügy a lerészegedésre, annál én is undorítónak tartom. Aki viszont valóban a gyereke születésére akar egyet koccintani, az tegye, egészségére.
Egyébként olyan ismerős is van, aki a tejfakasztó bulin találkozott a szórakozóhelyen egy hölggyel, akivel szerelembe esett. Válás lett a vége. Persze ez nagyon durva véglet, de ezt tényleg nagyon undorítónak találtam.
Én kb két hónap múlva fogok szülni, de már most megígértettem a férjemmel, hogy amíg mi a kórházban leszünk, ő megünnepli helyettem is a baba születését. :)
Nem értem, miért baj ez, pláne ha akkor tartják, amikor én még a kórházban vagyok. Mégis mit tudna nekem segíteni, amíg bent fekszem?
Az meg, hogy esetleg másnapos lesz... Na és, nem az én bajom. :) Felnőtt férfi, nyilván tudja hogy hol a határ, és egy kis fejfájás miatt nem fog otthon "dögleni" egész nap. Ha erre látnék esélyt, akkor biztosan nem mentem volna hozzá és nem akartam volna tőle gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!