Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszerről vélemény, tapasztalat?
Hát ha neked ebből ez jött le, akkor csak gratulálni tudok.
Ezután a komment után én nem nézek ide vissza többet, mert vicc az egész!:D
ma 13:54 66%
Annak próbálod beállítani magad, aki egyedüliként tudja ajót, a nagy tutit, a mártírnak, akinek mindneki nekiesik, holott egyedül ő kompetens a kérdésben...
Nem fog sikerülni. A kommentjeid alapján is tisztán élátszik, hogy hiába kötzöd az ebet a karóhoz, se tisztán látni, se más véleményét elfogadni nem tudod.
Ráadásul te ovltál az egyik vitakeltő, aki nekiesett másoknak.
Remélem nem fordulsz elő gyakran az oldalon, emrt egy ilyen ,mitn te, több kárt okoz, mint 100 troll.
És igen, kapj a fejedhez - ha van -, mert olyan blőd módon reagálsz - és ezek alapján az is vagy -, hogy az nevetséges.
Ki mondta neki, hogy cigizzen? Ki mondta drogosnak ,hogy drogozzon? Kényszerítették őekt? Nem. Nsnek ise modnta. Csak magának köszönheti. Szart a következményekbe, de az ellátást már akarja, mert fáj. Gondolkodni keleltt volna.
Tudta, mivel jár, amit cisnál, ő fleelőssége. Rossz példával takarózo.
Drága szívem, hol a búbánatba írtam, hogy intenzíven vagyok???
Régen ott voltam, nem a jelenről beszéltem!
Na ki provokál, ki szítja a vitát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!