Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszerről vélemény, tapasztalat?
Én 4 éve védekezek ezzel a módszerrel, még sosem lettem terhes. A barátom azóta is ugyanaz, szóval a fertőzés itt hülyeség, meg az ugyanúgy jönne tabletta mellett is. Peteéréskor is így csináljuk, van mikor éppen hogy csak kihúzza és a "bejáratra" élvez. A gumi nekem mindig hüvelyi irritációt, viszketést, fájdalmat, vérzést okozott még a latexmentes is, szóval kizárt, hogy valaha újra használjak. (1 éjszakás kalandjaim nincsenek és nem is lesznek, mert nem szorulok rá) Hormont meg nem fogok szedni, mert nem cseszem szét a szervezetem.
Viszont azért senkinek nem ajánlom ezt a módszert, mert veszélyes lehet. Nem minden nő és férfi ugyanúgy termékeny. Lehet, hogy én vagy a párom meddők vagyunk, azért nem lett gyerekünk. (nekem amúgy is van, hogy kimarad pár hónap és nem jön meg, szóval nálam már biztos vannak gondok, ezért is alkalmazom ezt a védekezést nyugodtan)
Nem dicsértük a módszert, nem állítottak szembe más módszerekkel, csak annyit mondtunk el - a kérdésre válaszolva -, hogy csináljuk-e így vagy sem, és ha igen, mióta és mire kell fokozottan figyelni.
Ez még nem dicsekvés, nem rábeszélés, csak normális válasz normális kérdésre.
Riska a tehén:
Arról nem tehetek ha ha ilyen kategória vagy.
Latex mentes gumi se jó?? akkor inkább valóban nem nektek való a sex.
Monogám kapcsolatban nincs is gond ezzel, de hogy simánn 1-2 hónap járás után ilyen módszerekben lásson valaki potenciált, nagyon gáz.
Sok féle lehetőség van ehelyett, bizonyosan ti sem próbáltatok ki mindent.
Riska: létezik például a pesszárium. Spermiciddel együtt elfogadható .. Na meg nem hiszem, hogy végigpróbáltad az összes gumit. :)
Tapasztalatom a megszakításról: meddőnek voltam kikiáltva, 2x szeretkeztem megszakítással és terhes lettem.
Arról nem beszélve, hogy mennyi nő jön hozzánk a rendelőbe, hogy terhes lett..
Véleményt kért a kérdező, leírtuk...Nem ajánlgattuk senkinek (!!!), és pláne nem dicsértük!!! Mellesleg meg állandó partner mellett nem túl nagy az esélye bármiféle fertőzésnek (már ha az alapvető higiéniára odafigyel az ember).
Mi a párommal vállaltuk a kockázatot (saját döntés, jogunk van hozzá), és ha becsúszna a gyerek, egyrészt örülnénk, másrészt nem szorulnánk segélyre.
köszönöm :)
én is szoktam néha megszakítással, semmi gond nem volt még. állandó partnerem van 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!