Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mekkora eséllyel zárható ki a terhesség?
Késhet/kimaradhat az a stressz miatt is.
A megszakításos módszer csak az orgazmustól véd meg, semmi mástól, ugyanis már az előnedv is tartalmazhat spermiumokat.
szerintem nincs olyan nő a földön akinek mindig percre pontosan megjön:D
inkább a nap számít(de így is bele fér pár nap késés amit okozhat pl stressz)
nyugi,nem kell így rá stresszelni:)
ha rendesen védekeztek(nem felejti el bevenni a tablettát)akkor nincs gond:)
Segítsünk? Vegyünk görcsoldót? :/
Amúgy ha vesszük Magyarország átlag állományát, akkor megfigyelhető, hogy női többség lép fel. De mivel e többség a férfiak korábban lévő elhalálozásából fakad, ezért kijelenthetjük, hogy a lakosság több mint a fel (azaz az idős férfiak és nők) valószínűleg nem terhesek, ezért marad 45%, a fiatalok közül. Mivel feltételezzük, hogy ennek fele férfi, ezért marad 22,5%, akik terhesek lehetnek. De mivel ez a 0-40 éves korú nőket jelenti, ezért feltételezzük, hogy átlagban a 15 év alatti korosztály sem terhes. Így kijelenthetjük, hogy 17,6% lehet körülbelül terhes. De mivel a gazdasági válság miatt nem sokan vállalnak gyereket, ugyan akkor van akinek mégis lesz, ezért feltételezzük, hogy ezen személyeknek csupán a fele lehet terhes. Tehát 8,8%-a van annak, hogy az utcán veled szembe jövő idegen személy terhes. Tehát egy 10es skálán 0,88 az esélye a terhességnek. :)
egyetértek a 3as válaszolóval.
1 éve szed már fogamzásgátlót, és ha pontosan szedi, nem hagy ki tablettát, vagy hasonló, akkor a megszakításos dolgot sem értem, mert így nem is lenne rá szükség. én pont emiatt kezdtem el szedni, hogy ne kelljen.
egyébként, nekem még életemben nem volt órára pontos a menstruációm.. :D pedig szedek gyógyszert, de így is 1-2 nap eltérés van, gyógyszer nélkül meg aztán teljesen összevissza volt a dolog.
szóval, nyugi, nem kell túlparázni a dolgot, ezek alapján teljesen normálisan jön meg a barátnődnek.
22L
Aki ennyire fél egy esetleges terhességtől, az ne szexeljen véleményem szerint. A szex egy felelősségteljes dolog és bele kell kalkulálni, hogy minden védekezési módszernek megvan a maga hibaszázaléka, lásd Pearl Index: [link]
Eszerint a fogamzásgátló tabletta hibaszázaléka 0.1-0.5, ergo 1 év alatt 100 nőből 1 sem esik teherbe mellette, ha tisztességesen, normálisan, körülbelül ugyanabban az időben szedi. Ez az egyik legmegbízhatóbb módszer, nem is értem minek kombináljátok a megszakítással, FULL FÖLÖSLEGES! Nekem így olyan, mintha a tabletta árát szépen kidobnátok az ablakon... Teljesen elveszitek a dolog varázsát azzal, hogy jajj, ki kell kapni a végén. Mire jó ebben? Bátran csinálhatnátok végig...
Mellesleg a barátnőd NEM TERHES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!