Mikor zarhato ki a mehen kivuli terhesseg? 4 hetes terhes vagyok, a petrezsak 4 mm de a doki azt mondta h meg nem tudja megmodnani jo helyen van e. mikor nyugodhatok meg?
Nem értettél félre valamit!
Én most 4+5 hetesen voltam uh-on, akkor már látta petezsákot és nyilván a méhemben látta!
Hát az a baj,hogy elég nagy gubancot tud okozni egy későn észrevett méhen kívüli. Barátnőmnek eltávolították az egyik petevezetékét! És még elég sok embernek, ahogy olvasom. Csak akkor lehet ezt kivédeni,ha időben észreveszik!
Nem tudsz másik dokihoz menni?
Lehet, hogy a petevezeték beszájadzásához nagyon közel vagy a nyílásban tapad, ez egy kevésbé jó felbontású UH-képen nem biztos, hogy elkülöníthető.
A petevezeték belül kb. ceruzabél vékonyságú cső, ha ebben tapad meg a megtermékenyült petesejt, akkor ott nem fog tudni fejlődni. "Korai felismeréssel" sem változtatható meg az a tény, hogy ott tapadt meg, a petevezetékből akkor is el kell távolítani azzal a darabkával együtt, ahol megtapadt. Ha nem ismerik fel időben, akkor a növekvő embriótól megrepedhet a petevezeték, ami erős vérzéssel jár és így is, úgy is sérülne. Féloldali alhasi szúró fájdalom lehet az előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!