Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentesis utan mennyi...

Amniocentesis utan mennyi idovel nyugodhatok meg, hogy nem lesz belole veteles?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én végig pozitívan gondolkoztam és nem voltam hajlandó azon gondolkozni, hogy éppen hogyan és mikor vetélhetek el. A kötelező időt bent töltöttem a kórházban, de amint lehetett, jöttem is haza a 3 nagyhoz... itthon igyekeztem kímélni magam, de ez nem igazán volt kivitelezhető. mégsem fordult meg egyszer se a fejemben, hogy a picinek baja lehet.... Lehet, hogy túl lazának tűnök, de nem szeretem, ha egy kismama állandóan azon tépődik, hogy éppen milyen kockázatok miatt vetélhet el, a babának milyen problémája lehet, stb. ez nem felelőtlenség részemről, csak tapasztalat :)) Amikor az első babámat vártam, még fele ennyi vizsgálat, uh, stb nem volt és akkor is egészséges babák születtek...
2010. márc. 30. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért kell az amnió után 1napot bent maradni mert az a veszélyes. Ha azon túlvagy akkor nincs miért aggódni. Ha az amnió miatt vetél el valaki akkor az utánna történik rögtön vagy esetleg 1-2órával, de több nap elteltével már nem. Ettől függetlenül 2hétig kímélni kell magad. Nem muszáj feküdni, mert szerintem az túlzás,de azért ne utánna kezdj neki a nagytakarításnak :)
2010. márc. 30. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!