Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az amniocentesis vizsgálatban,...

Az amniocentesis vizsgálatban, meddig áll fent a vetélés? Csak aznap, v azutáni 2 hétben, utánna már nem lehet ugye? Mármint ugy értem, hogy biztos nem végig a 9 honapig?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is volt. Állítólag 2 hét a kimélő életmód. Nekem semmi baj nem volt. 25 hetes kismama.
2009. júl. 7. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze nem végig,nekem 3-4 hét kímélő életmódot javasoltak a középső gyerekemnél.Nem szabad addig emelni,hirtelen mozdulni,tartózkodni kell a házasélettől...stb...

Én nagyon betartottam,mert iszonyatosan féltettem a babámat.Akikkel voltam együtt kettő vetéléssel végződött.

2009. júl. 7. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2 hetet mondott az orvos, aki végezte. Mivel már a 4. babámról volt szó, így nem nagyon sikerült betartani a "kímélő éltemódot". Akikkel én voltam, senkinek nem volt utána semmi panasza. Szerintem ez nagyon függ attól is, hogy a doki, aki csinálja, mennyire ügyes... Ja! A lepény nekem nagyon lent tapadt meg és így se volt semmi baj. Szerintem ne izgulj, nem lesz semmi baj!
2009. júl. 7. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:
de gondolom,ez nem azt jelenti,h 2 hétig csak feküdjek egyfolytában?azért sétálni,vagy üzletbe menni lehet?
2009. júl. 7. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
persze, egyáltalán nem fekvésről van szó! inkább olyasmi, hogy ne emelj nehezet, ne állj túl sokáig..tehát kímélet és nem teljes mozgásmegvonás. én pl. másnap vasaltam, persze ülve. Minden jót Neketek!
2009. júl. 10. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!