Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentesis után meddig...

Amniocentesis után meddig kell pihenni? A korházba 1 hetet mondtak. Végig csak feküdni kell, vagy sétálni azért lehet?

Figyelt kérdés
voltam az orvosomnál,ö azt mondta,hogy 2 hetet.ezt azért kérdem,mert csütörtökön jöttem ki a korházbol,de jövöhét csüt. mennénk balcsira.igy pont 1hetére rá.igy már fürödhetek,napozhatok stb.
2009. júl. 19. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is most csinálták meg a héten, kedden. A kórházban is, a védőnőm is, a saját dokim is 2 hetet mondott. Azt mondták, hogy 1 hét szigorú fekvés, majd 1 hét pihenés, akkor már nem kell egész nap feküdni, de Balcsi, fürdés még korai. Az a helyzet, hogy én nagyon nehezen bírom a semmittevést, pláne itt a két lányom, meg a párom.Viszont azt észre vettem, hogy kiteregettem utána muszáj volt lefeküdnöm, mert rendesen keményedett a hasam. Egyébként magne b6-ot is szedek, kb 3 napja. Majd írj, hogy mi van veled. Vigyázz magadra!
2009. júl. 19. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát az a helyzet,hogy jobb ha sokat pihensz,és kerülöd a lehetséges fertőzés forrásokat is. Ezért még a szex sem szabad ilyenkor,de ez a tájékoztatón is rajta van.Én legalább 3hétig nem hajoltam és nem is emeltem semmit.Hát strandolni biztos nem mernék most a helyedben.
2009. júl. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!