Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudnám rávenni anyukáma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni anyukámat, hogy bólintson rá a tablettára?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,4hónapja vagyok együtt a barátommal.Nem feküdtünk még le egymással,de már szóba került a fogamzásgátlás.Az óvszerrel az a baj,hogy a barátomnak voltak vele rossz tapasztalatai,és anno bebizonyosodott,hogy nem a megfelelő módszer.A napokban megkérdeztem anyukámat,mi lenne,ha gyógyszert íratnánk fel nekem.Nem mondott rá semmit,előbb tájékozódott a neten,és sajnos csak a mellékhatásait vette figyelembe és "szó sem lehet róla,csak tönkreteszi a szervezeted".És szerinte korai lenne a gyógyszer 17 évesen.Hogyan győzhetném meg?

2012. jún. 4. 22:00
 71/102 anonim ***** válasza:
Erről szól a cikk a 67-esben...
2012. jún. 5. 17:11
 72/102 anonim ***** válasza:
Itt is felsorolják: [link]
2012. jún. 5. 17:13
 73/102 anonim ***** válasza:

Bocs, rosszat linkeltem:

[link]

2012. jún. 5. 17:14
 74/102 anonim ***** válasza:

Sőt, pár oldallal ezelőtt talán pont te linkelted be (vagy egy másik 69%-os) a femina.hu-t mint megbízható oldalt, hát akkor tessék:

hüvelygomba, mint mellékhatás kiemelve

[link]

2012. jún. 5. 17:15
 75/102 anonim ***** válasza:
100%

Te most miről beszélsz? Már komolyan nem tudom követni.

Te közölted, hogy nincsenek patogének a hüvelyben.

Erre belinkelsz egy cikket, ami pont azt állítja, hogy de bizony, van benne.

Melyik része nem érthető annak, hogy tabletta --> hüvelyflóra megváltozása --> gomba elszaporodása.

Hm?

2012. jún. 5. 17:15
 76/102 anonim ***** válasza:
53%
Ja, eszerint akkor tartózkodjanak a nők a menstruációtól, terhességtől, menopauzától, valamint negyediknek a fogamzásgátlótól...
2012. jún. 5. 17:16
 77/102 anonim ***** válasza:

Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy vki szedjen tablettát, de ne élvezzen bele a párja, mert attól lesz gombás?

Ne fárassz már le.

Érdekes módon nem panaszkodik minden egyes teherbe esni vágyó nő arról, hogy gombás.

Pedig ezen az alapon akkor is gombásnak kellene lenni.

Komolyan fejezzük már be bakker.

Hajlamosít a fertőzésekre és kész. Mellékesen megjegyzem, hogy a tájékoztatójában is benne van.

Felőlem kakaskodhatsz itt, hogy nem is attól van, de IGEN, ATTÓL VAN.

A kérdésben is láthatod, hogy amíg tabit szedet a lány, gombája volt. Abbahagyta --> elmúlt.

2012. jún. 5. 17:19
 78/102 anonim ***** válasza:
Közben rájöttem, hogy a kib. candidán megy a téma... az tényleg van mindenkiben... viszont javallom, az általános oldalon ( [link] a "hatása a férfira" c. szekciót, és azt, hogy a partnert is illik kezelni... pedig ugye a partner NEM szed fogamzásgátlót...:)
2012. jún. 5. 17:19
 79/102 anonim ***** válasza:

74-es válasz!

Ki mondta, hogy hülye orvosok nem léteznek?

Az ondó valóban kifolyik. Sőt akár egy fél napig is folydogálhat. De normál esetben nem borítja fel a hüvelyflórát olyannyira, hogy gomba alakuljon ki.

Tapasztalat.

Fogamzásgátló szedése közben viszont, mint korábban már 1000+1-szer írtuk, meggyengül a hüvely védekezőképessége és szimplán az ondó is a gombák elszaporodását okozza.

2012. jún. 5. 17:20
 80/102 anonim ***** válasza:

Ki mondta bakker, hogy a partnert nem kell kezelni?

Én annyit mondtam, hogy nem neki kellemetlen. Mert neki nincs tünete, csak kennie kell magát a krémmel.

A nő viszont VISZKET! Mit nem lehet ezen felfogni?

De a f.szom kezd kilenni, hogy ezen a baromságon pörgünk.

Mint mondtam, szedjen tablettát az, aki akar.

De nekem ne magyarázd már be, hogy nincsenek mellékhatásai.

Ráadásul pont egy olyan dolgot kezdesz magyarázni, amit a tájékoztató is leír.

De biztos nem létezik b.zmeg csak ijesztgetésnek teszik bele.

Az agyam eldobom tőled.

Örülj neki, hogy a nőd hajlandó miattad szedni a tablettát.

És kívánom, hogy ne akadj össze olyan nővel, aki nem akar szedni!

Ennyit erről.

2012. jún. 5. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!