Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudnám rávenni anyukáma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni anyukámat, hogy bólintson rá a tablettára?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,4hónapja vagyok együtt a barátommal.Nem feküdtünk még le egymással,de már szóba került a fogamzásgátlás.Az óvszerrel az a baj,hogy a barátomnak voltak vele rossz tapasztalatai,és anno bebizonyosodott,hogy nem a megfelelő módszer.A napokban megkérdeztem anyukámat,mi lenne,ha gyógyszert íratnánk fel nekem.Nem mondott rá semmit,előbb tájékozódott a neten,és sajnos csak a mellékhatásait vette figyelembe és "szó sem lehet róla,csak tönkreteszi a szervezeted".És szerinte korai lenne a gyógyszer 17 évesen.Hogyan győzhetném meg?

2012. jún. 4. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
81%

mi a gond az óvszerrel?

nekem elég gyanús h a srác kényelemböl nem akarja az óvszert...

2012. jún. 4. 22:02
 2/102 anonim ***** válasza:
81%
Mond meg neki, hogy az esemény utáni tabletta sokkal rosszabbakat tesz a szervezeteddel, ahogyan az abortusz is :)
2012. jún. 4. 22:02
 3/102 anonim ***** válasza:
0%

Mi lenne, ha várnátok még egy évet a közösüléssel?

A kismajom csak kibírja még annyi ideig.

2012. jún. 4. 22:05
 4/102 anonim ***** válasza:
14%
Mi köze van hozzá? Elmész az orvoshoz és feliratod
2012. jún. 4. 22:08
 5/102 anonim ***** válasza:
12%
Én 16 éves korom óta folyamatosan szedek gyógyszert és semmi bajom nincs tőle.A nőgyógyász megvizsgál mielőtt gyógyszert írna fel neked,ilyenkor figyelembe veszi a testsúlyodat és még sok minden mást is,a számodra legmegfelelőbb gyógyszert választja ki neked amit nyugodtan szedhetsz.Anyukád örülhetne,h olyan gyereke van aki beszél vele erről és nem felelőtlenül (fogamzásgátlás nélkül) szexel.A helyedben elmondanám neki,h ezzel csak árt neked mert így akár teherbe is eshetsz és gondolom annak nem örülne.Amúgy meg te is elmehetsz a nőgyógyászhoz anyukád nélkül is és felírathatod magadnak a fogamzásgátlót,szerintem így cselekszel helyesen. :) 20/l
2012. jún. 4. 22:08
 6/102 anonim ***** válasza:
76%

Nem 4 év alatt lesz tőle bajod, hanem majd 15 alatt. 30 évesen szeretnél még gyereket, aztán csodálkozol, hogy hiába b*sznak meg, nem történik semmi.

Ez így alpári volt, de másból sokan nem értenek.

2012. jún. 4. 22:11
 7/102 anonim ***** válasza:
12%
Baromság,h nem lehetsz utánna terhes.Írasd fel nyugodtan! :)
2012. jún. 4. 22:12
 8/102 anonim ***** válasza:
14%

17 évesen már nem teszi tönkre a szervezetet. Orvos is felírja, pl pattanásokra, vagy menstruáció szabályozására!

Anyukád helyett tájékozódj te, különben mit számít mit mond? Egyáltalán ilyen ügyekbe miért szól bele? Tamponodat is ő veszi meg, ő választ márkát? Az óvszert is ő veszi majd meg? Meg az esemény utánit is? Mondd meg neki, hogy az óvszernél sokkal biztonságosabb a tabletta.

Elmész dokihoz, feliratod, beveszed. Nem kell tudni erről senkinek, csak a barátodnak meg a dokinak, őt meg köti a titoktartás...

2012. jún. 4. 22:12
 9/102 Mara Acoma ***** válasza:
52%

Vannak olyan, minimális hormontartalommal rendelkező tabik, amik direkt fiatal, még nem szült nőknek van.

Inkább arról kellene meggyőzni anyut, hogy kell még unoka:)

A bogyókról pedig konzultálni kellene egy nőgyógyásszal, amúgy is elsőként csak Ő írhatja fel.

Ezt olvastasd el vele! Előnyök tiniknek:

[link]

És itt a bogyó, amit ajánlok Neked:

Samba, Belara

Itt vannak a tájékoztatók hozzá:

[link]

[link]

2012. jún. 4. 22:16
 10/102 Mara Acoma ***** válasza:
100%
,, nem kell még unoka:) ,, a nem szó kimaradt
2012. jún. 4. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!