Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudnám rávenni anyukáma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni anyukámat, hogy bólintson rá a tablettára?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,4hónapja vagyok együtt a barátommal.Nem feküdtünk még le egymással,de már szóba került a fogamzásgátlás.Az óvszerrel az a baj,hogy a barátomnak voltak vele rossz tapasztalatai,és anno bebizonyosodott,hogy nem a megfelelő módszer.A napokban megkérdeztem anyukámat,mi lenne,ha gyógyszert íratnánk fel nekem.Nem mondott rá semmit,előbb tájékozódott a neten,és sajnos csak a mellékhatásait vette figyelembe és "szó sem lehet róla,csak tönkreteszi a szervezeted".És szerinte korai lenne a gyógyszer 17 évesen.Hogyan győzhetném meg?

2012. jún. 4. 22:00
 61/102 anonim ***** válasza:
Pl. egy leírt méret-problémát nem tudom, hogy tudnál megoldani...(teoretikusan).. persze hacsak nem kezdenél szorgosan intim-tornára járni, amíg a pasid a pszichológushoz:))) (avagy a szexualitás buktatói:)). Egyébként teljesen OK, korrekt:)
2012. jún. 5. 16:24
 62/102 anonim ***** válasza:

Nincsenek méretproblémáim. Nem harangozik bennem az átlagos méretekkel rendelkező párom, és egyébként rendesen össze tudom szorítani a hüvelyi izmaimat is.

Majd esetleg szülés után visszatérhetünk a problémára.

De mint mondta, ha vmi miatt nem lehet megoldani a gumihasználatot, akkor is van más.

2012. jún. 5. 16:27
 63/102 anonim ***** válasza:
Ezért jeleztem, hogy "teoretikusan"... az intim méret mindkét nemnél alapvetően genetikai sajátosság... mázlis esetben nagyjából passzol, kevésbé mázlis esetben meg van a küzködés... bármelyik irányba... csak éppen ezt a témát is igencsak érinti a gumi-használat, ami tapasztalat szerint az intim méretek eltérése esetén tud még maxigáz lenni... szintén mindkét irányban...
2012. jún. 5. 16:31
 64/102 anonim ***** válasza:

A logikád elég érdekes, és a szezont is kevered a fazonnal.

Pár dolgot tisztázzunk.

A hüvelygombával kapcsolatban megjegyezted, hogy:

"az ősnemzés teóriáját már a Pasteur-bácsi cáfolta:"

Segítenél az értelmezésben? Ez hogy jött ide?

Csak nem arra akartál utalni ezzel, hogy a hüvelygomba csak kizárólag szexuális úton terjed?

Mert ha igen, óriási tévedésben vagy. Olvass utána egy kicsit!

A másik furcsaság, ami nem tudok mit kezdeni az érvelésedben:

Ha valakinek méretproblémái vannak, az a helyzet gumi nélkül is fennáll.

Igaz, hogy nehezebb beszerezni az átlagosnál kisebb óvszert (a nagyobbat elég könnyű), de nem lehetetlen.

Ha pedig valakinek olyan kicsi van, hogy harangozik, akkor gumi nélkül is lőttek az élvezetnek, hisz úgy is harangozik.

2012. jún. 5. 16:39
 65/102 anonim ***** válasza:

"Segítenél az értelmezésben? Ez hogy jött ide?" - úgy, hogy a hajlamosító tényező önmagában kevés, FERTŐZÉS is kell hozzá... és nem "csak és kizárólag", de jelentős mértékben...

"Ha pedig valakinek olyan kicsi van, hogy harangozik, akkor gumi nélkül is lőttek az élvezetnek, hisz úgy is harangozik" - nézd, ebben nincs személyes tapasztalatom, de azt elég egybehangzóan állítják, hogy a gumióvszer - még a modernebbek is - jelentősen csökkentik a testérzést. Ez egy tulajdonságuk, ami hasznos lehet a praecoxosoknak, de kifejezetten káros annak, aki még gumi nélkül is kevesebb ingert érez.

2012. jún. 5. 16:46
 66/102 anonim ***** válasza:

Jól sejtettem, van itt mit tisztázni.

Tévedsz! NEM kell hozzá külső fertőzés!

A gombák többsége ugyanis természetes módon jelen van szervezetünkben, így a női hüvelyben is. A normál hüvelyflóra részét képező gombák akkor okoznak fertőzést, ha nagy számban elszaporodnak.

->

a tablettaszedés pedig bizonyítottan felborítja a hüvelyflórát. Ok-okozat, rakd össze!

2012. jún. 5. 16:54
 67/102 anonim ***** válasza:
53%

Ja, van mit:)))

"Kedves Gombás!

Nem a fogamzásgátló az ok, hanem az ondó. Emiatt van magának állandóan folyása. Olvassa el, amit alább írok..."

[link]

(hosszú cikk)

2012. jún. 5. 17:00
 68/102 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a cikkben is leírják, hogy a hüvelyben alapból van candida albicans.

Hogy jön ide az ondó?

A fogamzásgátló megváltoztatja a hormonháztartást, és ezzel a hüvelyflórát.

Megváltozott hüvelyflóra --> gomba elszaporodása.

2012. jún. 5. 17:04
 69/102 anonim ***** válasza:
53%

Nézd, itt egy másik tanulmány a hüvelygombáról. Tetszel látni a hajlamosító tényezők között a fogamzásgátlót?

[link]

Egyébként itt egy egész linkgyüjtemény:

[link]

Ha már tisztáztuk sikerrel, hogy te a hülye candidára gondolsz:) ... aminek az elsőszámú hajlamosító tényezője még mindig a cukorbaj... de mára már mindennel gyanuba hozták...

2012. jún. 5. 17:08
 70/102 anonim ***** válasza:

Tessék: [link]

Itt pl. le van írva a tabletta is.

Egyébként ez nem kitaláció, hanem sok nő tapasztalata. Nem egy ismerősöm van, aki a szedés alatt folyamatosan gombától szenvedett, majd mikor abbahagyta, a gomba örökre eltűnt.

De biztos csak véletlen...:DDD

2012. jún. 5. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!