Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni anyukámat, hogy bólintson rá a tablettára?
Tetszik, hogy a másik válaszolónak is pont 83 %-a van, és ugyanazt az álláspontot képviseljük. Olyan mintha végig egy ember válaszolna, holott nem. :D
Visszatérve:
18 és 25 közötti fiatalok?
Az pont az a korosztály, amelyik még túl kevés tapasztattal rendelkezik, ezért vannak gondjaik.
Jól mondja a másik válaszoló:
az ebben a korban kialakuló merevedési zavar, nem szervi eredetű, azaz gyógyszeres kezelés nélkül, kis gyakorlással legyőzhető!
Kedves Kérdező, itten van egy korrekt szakmai cikk, a végén statisztikákkal is:
Hát az biztos, hogy nem fogunk összeakadni. :)
Soha nem jönnék össze olyan férfival, aki nem hajlandó erre a kis kényelmetlenségre, ellenben az én szervezetemet akarná veszélyeztetni, esetlegesen tönkretenni a jövőbeli gyerekvállalási terveimet a pillanatnyi kényelemért.
Ha én döntök úgy, hogy vállalom a következményeket saját magam miatt, az más.
Olyannal meg végképp nem foglalkoznék, aki soha, semmilyen körülmények között nem használ óvszert.
Kell a frásznak nemi betegség!
Utolsóval ismét egyet értünk. Tényleg viccesek a %-ok:DDD
A férfiak azért utálják ennyire az óvszert, mert már tinikoruk óta azt hallják az idősebbektől, hogy "jaj de szörnyű, gumi nélkül sokkal jobb" stb.
Ha nem hallanának semmit, k.vára semmi problémájuk nem lenne vele.
És igen, azért vannak pl. pszichológusok, mert az ő segítségükkel az ilyen problémák leküzdhetőek lennének.
Mint mondtam, örökre hálás leszek azért, hogy nekem nem ilyen kis lelkibeteg férfiak jutottak, akik egy darab gumitől lelankadnak.
Ha vki nem hajlandó óvszerrel védekezni, akkor meg szexeljen mással.
Azért kíváncsi lennék pl. arra, hogy ha minden nővel gumi nélkül szexelsz, akkor vajon hányféle HPV van már a szervezetedben.
Ha nem akarod gumival, hát egészségedre. De azért ne várd már el, hogy minden nőnek az legyen az alap, hogy tablettát szed.
Hát nézd, kedves előző, szerintem ha valaki (bármelyik fél!!!) saját magát a párkapcsolata ELÉ helyezi, az már eleve necces szerintem... az már nem párkapcsolat, max viszony...
A másik, hogy talán ha már idáig elértünk, érinthetnénk a nő felelősségét a témakörben... mert hát valljuk be, az, hogy a férfiak ehhez a témához eleve neurotikusan állnak soxor, az nem a bolygók hatása... hanem a csajoké, akik nem arról híresek, hogy egy kezdeti kapcsolatban boldog meghittségben kísérletezgetnek hetekig, hanem már az is szerencse, ha még egy második dobása van a férfinek az első kudarc után...
"Hát nézd, kedves előző, szerintem ha valaki (bármelyik fél!!!) saját magát a párkapcsolata ELÉ helyezi, az már eleve necces szerintem... az már nem párkapcsolat, max viszony... "
Ne idegesíts már fel.
Most ha én nem vagyok hajlandó tablettát szedni, akkor szerinted előbbre helyezem magam a párkapcsolatomnál? Igen, így is fel lehet fogni.
De szerinted, ha egy férfi kijelenti, hogy gumival nem hajlandó, akkor ő nem ugyanezt teszi??
Dehogynem. Akkor meg? Nem értem az mivel másabb.
Egyébként ahogy már mondtam, egy normális kapcsolatban meg lehet oldani gumi és hormonok nélkül is!
Utolsó:
Én nem akartam lebeszélni. Én csak arra reagáltam, hogy vki szerint semmi káros hatása nem lehet, holott ez hazugság.
És egyébként választ is adtam a kérdezőnek, csak hozzátettem a saját véleményem.
Mint ahogy te is. De persze neked lehet, nekem meg nem, ugye?:D
Abban egyet értünk, hogy döntse el ő, hogy akar-e tablettát vagy sem. Én csak azt mondta, hogy nem árt mérlegelni.
Sajnos sokszor találkoztam azzal, hogy "ha tudtam volna, hogy ilyen hatása lehet, soha nem kezdem el szedni".
Tájékozódjon megfelelően, hallja mind a két oldalt.
Ha meg akarja ezután, is akkor szedje, az ő dolga.
Hát nézd, kedves Előző, a kétféle hozzáállásban ott van különbség, hogy ha a nőnek a libidóját csökkenti mondjuk a fogamzásgátló, az legfeljebb ritkábbá teszi a szexuális életet, vagy kevésbé élvezetessé az ő számára... na ezzel szemben a férfi erekciós problemája meg lehetetlenné, és mindkettőjüknek. Ez azért egy különbség, lássuk be.
A másik, hogy férfi részéről valójában még soha nem hallottam, hogy beszólásokat tettek volna arra, ha egy nő nem bírja a fogamzásgátlót (tudjuk, mik lehetnek elvben mellékhatások) ezzel szemben a nők néha gátlástalan módon megengedik maguknak, hogy minősítgessék a gumióvszert nem bíró fiúkat. Pedig a libidó-csökkenésre meg a hányingerre, mega sújgyarapodásra pont ugyanazokat a gonosuzkodó megjegyzéseket lehetne kb megtenni, és ezek is soxor pszichés alapúak, mint a hasonló mellékhatások. És ez necces... lássuk be szintén.
Szóval olyant kellene játszani, hogy egyenlő elbánás.
Arról meg soha nem hangzott el megállapítás a részemről, hogy mi lett volna, ha olyan nővel akadnék össze, aki objektív módon nem bírja a gyógyszert. Még afféle sanda mondat se, hogy "hála a sorsnak, soha nem kerültem össze olyan KIS nővel, aki egy rohadt pici tablettától..." - mert ez szerintem nem helyénvaló styl.
A többirányú tájékozódásban meg maradéktalanul egyetértek, azért is linkeltem egy rakat szakmai cikket...
ps: "gumi és hormonok nélkül" - mire gondolsz?
Például lehet használni spermicideket kiegészítve megszakítással. Vagy spermicidet és pesszáriumot együtt.
Azért tartod fontosabbnak a te bajod, mert azzal neked kell szenvedni.
Szerinted a libidócsökkenés az annyi, hogy "ritkábban van szex"?
Hát baromira nem. Konkrétan annyira le tudja vinni a libidót, hogy kifejezetten nem vágyik rá a nő, sőt, rosszul lesz a szex gondolatától.
Persze neked tök mindegy, ha nincs kedve, de hagyja magát, ugye?
Meg persze, neked nem kellemetlen az, ha mondjuk minden hónapban háromszor előjön a hüvelygomba. Mert te csak annyit érzel belőle, hogy 3 napig nincs szex.
De egy nőnek fáj, viszket, ég, csíp.
De mint mondtam, ennél sokkal súlyosabb gondokat okozhat.
Mint mondjuk trombózist, tüdőembóliát.
Meg azért kicsit felcsesz, hogy:
A nő szedjen tablettát, mert gumival nem hajlandó vki szexelni.
De ha lecsökken tőle a libidója, akkor persze keressünk másik nőt, mert szex nélkül mit ér egy kapcsolat?
Ha meghízik tőle, szintén másik nőt kell keresni, hiszen ki akar egy tehenet, ha vannak csinosabbak is?
Aztán ha véletlen nincs gondja tőle, abbahagyja és jöhet a gyerek, de nem jön? Akkor sem mindenki tart ki a párja mellett...
Én nem azt mondtam, hogy ne szedjen senki tablettát.
Csak úgy gondolom, hogy a tablettát a NŐNEK kell beszednie, neki okozhat akár maradandó problémákat is.
Ha ő úgy gondolja, hogy neki jobb úgy a szex, azt érzi biztonságosnak, vagy csak szimplán beszedi azért, hogy a párjának jobb legyen, akkor tegye, egészségére, nem érdekel, az ő dolga.
De ne akarja már senki ráerőszakolni azt az istenverte tablettát, ha ő nem akarja beszedni.
Téged sem lehet rábeszélni a gumira, ha nem akarod felvenni, akkor miért gondolod, hogy te rábeszélheted a nőt, hogy márpedig szedje a tablettát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!