Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megszakitott kozosulesrol - azaz "kikapom mielott elmegyek"?
ez a "hátralükverc"- módszer nem a legcélszerübb: a pasid nem tudja úgy élvezni a dolgot, ahogy "illene"... hisz állandóan koncentrálnia kell... tehát messze nem tudja elengeni magát. Tényleg, nem reklamált még nálad ezért??????
A gumi: nálam is kezdetben szokatlan volt... nehezen szoktam meg. De vannak különféle és jó márkák: rajta! Épp ideje kipróbálni!! Ezeket megismerve ki tudjátok választani azt, amely tartós + elég élvezetet nyújt. Ezt meg kell szokni!!! Hidd el, menni fog!! A tablettának én sem vagyok híve... valamikor szedtem, de nagyon elhíztam... hiába moondják hogy alacsony hormontartalmú... Ez teljesen az alkatodtól függ, s attól, hogy hogyan reagál a szervezeted. Nekem nem jött be...
Egy pillanatra álljunk meg... a barátod kezdeményezte? Szóval neki nem jó, és te képes lennél miatta felborítani a hormonháztartásod?
Beszéld meg vele inkább az óvszert, eléggé kockázatos ez a megszakításos dolog... :/
Már nem azért, de nem ő lesz terhes, nem ő fog végigszenvedni egy abortuszt, hanem te... Mondd meg neki h vagy óvszert használ vagy nincs szex.
Le lehet pontozni, de ez a véleményem...
Csak egy nagyon rövid válasz: " A megszakításos módszer esetében, (értsd: a pénisz kivétele ejakuláció elött a hüvelyből) nem védelem. 1 év alatt, aki rendszeresen él szexuális nemi életet, és ezzel a módszerrel védekezik 35%-ban terhes lesz ez idő alatt."
Ebből szűrd le, hogy te benne vagy-e minden 3. nőben.
20/F
Olvastam olyan szép kommenteket, hogy mit csináljon a pár, ha nincs óvszer és a csaj tablettát se szed...
Hol van az megirva, hogy a férfi csak a nő vaginájába élvezhet el? És az, hogy a nő csak attól, ha egy farok mozog benne?
Bocsánat az indulatos kommentért, de a megszakitásos közösülés hihetetlen. Elélvezni nem lehet tőle (mert akkor már nem az) csak teherbe esni. (Mert a vágy cseppjei, ugye...) Egy szopással jobban járna mindkét fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!