Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? A barátommal megszakított közösüléssel szexeltünk 1 hétre visszamenően, de félek hogy terhes vagyok.
Hagyd abba a fantáziálást először is. Ha sikerült is a megtermékenyülés, az első terhestünetek csak az elmaradó menstruáció környékén jelentkeznek. Tesztet is csak ekkor érdemes csinálni, illetve LEGHAMARABB a kérdéses aktus után két héttel, előtte úgysem mutat semmit. A teszt legkorábban a beágyazódás (szex után 8-10 nap) után 3-4 nappal mutat valamit, a HCG ugyanis csak akkor kezd termelődni. A terhestünetek is a HCG miatt vannak, szóval ezért korai hogy tüneteket észlelsz.
Amúgy a ciklusnak nagyon az elején voltatok együtt, ha került is beléd spermium, nem valószínű, hogy élve ki tudja várni a tüszőrepedésedet. Azt persze tudni kell, hogy nincs a ciklusnak olyan szakasza, ahol nulla a teherbeesés valószínűsége, esély mindig van.
Legközelebb ne menj bele ilyesmibe, veszélyes játék.
26/N
Kedves 15:19-es!
Az öt napos terhesség a BEÁGYAZÓDÁS utántól számolódik, nem az aktustól! Terhességtől ugyanis a beágyazódástól beszélhetünk csak, előtte mindössze a megtermékenyített pete vándorol a még felé A HCG-t, amit a tesztek képesek kimutatni, a beágyazódott embrió termeli. Fontos ezt tudni, a tesztek gyártóinak marketingesei is ezt használják ki, hogy sokan úgy vélik, aktus után néhány nappal bármit is ki lehet mutatni. Nos, hát nem... :)
26/N
Hogy mit kéne tenned??
Előbb gondolkodni,védekezni, és nem itt siránkozni utólag.
"Kedves" 70%-os! Én nem egészen ilyen hangnemben szóltam hozzád, úgy gondolom... Ha az, hogy próbálok a tévhitek helyes ismeretekkel bővíteni más tudását az észosztás, akkor nagyon tudlak szánni. A beágyazódás minimum 6, maximum 12 napig tart, ez a szórás, de nagy átlagban a 8-10 nap körül következik be.
Amúgy ezek után magasról teszek rá mit tudsz jól és mit nem. Azt hiszel, amit akarsz felőlem. Remélem, a kérdező legalább tanul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!