Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosom spirált javasolt a szülés után, amit ki is váltottam, de azóta sem tettem fel. Megszakított közösüléstől esett valaki teherbe?
Gondolom igen,csak hát kb.mennyi ideig lehet így "védekezni"?
A spirál szav.ideje lassan lejár,a párom nem akarja,hogy feltegyék mert: "úgyis le kell nemsokára vetetni,minek tegyék fel?"
Már túl vagyok 2 császáron,a 3 is az lenne/lesz, de sokszor félek..mi van ha történik valami....ezeket próbálom elkergetni magamtól,de nem mindig sikerül.Volt valakinek hasonló félelme/gondolata mielött babát tervezett vagy ezeken fölöslegesen rágom magam?
Nem egészen értem, hogy a párod szerint miért kellene ugyis nemsokára levetetni - ha ezzel akartok védekezni, akkor hosszabb ideig maradhat bent.
Ha egyáltalán már nem akarsz több gyereket - két császár után érthetö - akkor jobb, ha lekötteted magad. Az biztos és többet nincs gondod a fogamzásgátlással.
A megszakitott közösülés alig tekinthetö védekezésnek, rendeteg a nemkivánt terhesség emiatt, én nem kockáztatnám.
Szerintem a lehetö leggyorsabban válassz valami biztosabb módszert - a spirált inkább tetesd fel. (Nem értem, hogy a partnered akarna még gyereket, vagy mit akar?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!