Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma tartok a 21-ik szemnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma tartok a 21-ik szemnél KARISSA. Este kell bevegyem, de már megjött?! Nem hagytam ki egyet sem, régebb szülés elött desorelle t szedtem s mindig a szünet 4ik napján jött meg.

Figyelt kérdés
mivel van a baj?nem jo a bogyo,májustol ezt szedem s már második alkalom,hogy igy jártam.
2011. márc. 4. 06:53
 1/3 Jucus Pucus ***** válasza:

Szia!

Nekem ötletem sincs, hogy mitől lehet ez, de mindenképpen vedd be az összes tabit. A fogamzásgátlót mindig végig be kell szedni!! Azért érdemes lenne egy dokit megkérdezni, szerintem ezt még telefonon is el lehet intézni. Max. ha azt mondja, hogy gáz, akkor bemész új gyógyszert íratni.

2011. márc. 4. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyémnél is azt olvastam, hogy ha megjön is be kell szedni végig. Hogy mitől lehet, nem tudom, de biztosan előfordult már mással is, ha beleírták a betegtájékoztatóba. Ez már nincs meg neked? Érdemes lenne elolvasni, vagy lehet a neten is fent van.

23/L

2011. márc. 4. 09:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól van, hogy nem jó a tabi. Vissza kell(ett volna) menni a dokihoz és másikat kérni. Egyértemű.
2011. márc. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!