Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki alkalmaz megszakított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki alkalmaz megszakított közösülést? Esett már így teherbe vki közületek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
csak amikor elfogyott a gumi, jópárszor megcsináltuk annak idején... azóta kiráz a hideg, hogy milyen felelőtlen voltam.
2009. nov. 24. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
sajnos, sokan csinálják igy. ezt sose fogom megérteni, ha vki egyértelműen nem akar gyereket, akkor védekezzen normálisan.
2009. nov. 24. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csinálom már nagyjából 5 éve, azóta nem volt barátnőm, aki szedett tabit, én meg nem használhatok gumit. Soha nem volt gond.
2009. nov. 24. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
2009. nov. 24. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
na jó, de honnan tudod, h neked se lesz soha gond?? ezt nem lehet tudni. a megszakitásos " védekezés " hülyeség.
2009. nov. 24. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam már volt párszor rá példa, de igazából tudd ha csinálod és nincs "szerencséd" akkor nem a te életed teszed tönkre, hanem a másikét. Szóval csak akkor ajánlom, ha egy köcsög akarsz lenni a másik életében és én még soha nem hallottam nőtől, hogy csináljuk gumi nélkül, de ha mégis van ilyen hölgy akkor már az ő baj.
2009. nov. 25. 01:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyat, aki így lett terhes. Most 3 hónapos. Náluk nem nagy gond, hogy jön a baba, de azért ebből is látszik, hogy kockázatos.

Pedig nem tapasztalatlan a srác.

2009. nov. 25. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is így csináljuk. (6 hónapja)
2009. nov. 25. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én így fogantam meg, úgyhogy nem ajánlott sztem. + Betegséget is elkaphatsz.
2009. nov. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!