Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szed mindenki fogamzasgatlot?
22 eves lany vagyok, es most felirt a doki fogamzasgatlot.
Nem beszelt nekem semmirol, csak amikor odamentem es mondtam, hogy nem szeretnek az elkovetkezendo 3 evben gyermeket akkor felirt egy GYOGYSZERT!
Aztan nemregen el kellett mennem mehnyakrak szuresre es a varakozo helyisegben egy 30 koruli holggyel beszelgettem amikor az angolokhoz szokatlanul nagy hevvel elkezdte panaszolni, hogy 3 eve abbahagyta a fogamzagatlot es az egesz bore tonkrement+nem lehet gyereke, mert meddo lett.
Majdnem sokkot kaptam!!!!
Ezek utan amikor hazajottem, felmentem a netre es iszonyat mennyi panaszt olvastam, hogy 5-10 ev utan teljesen tonkrement a nok szervezete tole!
Ez most komoly?
En nem szeretnem igy "vegezni"!!!!
Milyen mas jarhato utja van a teherbeeses megelozesenek?
Tapasztalatokat varnek ill. tanacsokat, hogy esetleg hol nezhetek ennek utana!?
Es az orvos ezt miert "felejti el" elmondani mielott tobb evre belekezdesz egy kemiai szer szedesebe?
Es azt olvasom ezen az oldalon, hogy van aki mar 16evesen elkezdi szedni!!!!????
Koszi mindenkinek a valaszokat!
Remelem senkit nem gyoztem meg semmirol, mert nem is allt szandekomban...lol :)
Szoval koszi, es utananezek a computeres vedekezesnek.
Akik szenvednek, azoknak ezuton kivanok jobbulast, akik megbiznak a tablettaban ellenuk sincs kivetnivalom, es akik nem szedik azoktol meg koszi a tanacsokat az alternativakrol!
Es igy egyben mindenkinek jo egeszseget kivanok, tablettaktol fuggetlenul :D
Udv
No látom, mindenki elvan a 16évesek tabizásával, és én 15 voltam, amikor elmentem nőgyógyászhoz, mert nem jött meg (szűz voltam), kiderült h ciszta stbstb, kaptam erre gyógyszert, szerencsére megjött és felírt egy 1évre egy GYENGE fogamzásgátlót h rendszereződjön a menstruációm.
Most 16 vagyok, ha letelik az 1év, megyek az orvoshoz és mivel már 1éves kapcsolatomban élek nemi életet, ezért ki fogom kérni a véleményét [nem csak 1orvosnak]. Egyébként anyukám is beleegyezett, főleg, mert ő is tudta, h ez gyenge fogamzásgátló és nem azért szedem, h védjen a nem kivánt terhességtől. Ráadásul mi gumit használunk.
Most lelehet szólni h 16 kis p*csa vagyok, de igyekszem gondolni a jövőre...
03:38, en is ezen vagyok, de azert tartsuk tiszteletben azokat akik mashogyan kivanjak elerni a hatast!
Utolagosan utananezve: sztem a kremek szinten kemiailag (pl. a huvely ph haztartasat) a spiral pedig biologiailag (serules-elferdozodes,stb) karositHAT.
Valoban eddig a gumi ill. a computer bizonyult a "legartalmatlanabb"nak szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!