Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Novynette fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Novynette fogamzásgátlót szedek 1 éve és nem merek gumi nélkül együtt lenni a párommal mert mindenki azzal tömi a fejem, hogy nem véd. Szerintetek? Bízhatok a tablettában? És ha baj lesz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én közel 5 évig szedtem ugyanezt a fogamzásgátló gyógyszert. Ahogy elkezdtem szedni, mi onnantól kezdve egyáltalán nem védekeztünk mással. 1 év az már nagyon hosszú idő...védett vagy a nem kíván terhességtől. Viszont fontos azt megfigyelni, hogy beállt e szépen a ciklusod tőle, nincsenek közti vérzéseid?-mert ha ezek fent állnak akkor nem megfelelő számodra ez a tabletta....
2011. febr. 1. 18:54
 2/3 anonim válasza:

ne izgulj, nincs mitől félni. Az első hónapba kell vigyázni utána már védett vagy. De ha nem szeretnéd hogy benned menjen el akkor mond meg neki. ( engem nagyon zavart a gumi, és sokkal nyugodtabb vagyok gyógyszer mellett)

Próbáljátok ki gumi nélkül és hidd el sokkal jobb is lesz:)

2011. febr. 1. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:

már a 3. hónaptól beállította a menstruációmat .

köszi megnyugodtam :)

2011. febr. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!