Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szedi mindenki tonna számra a fogamzásgátlót?
...aztán meg olvasom az elkenődött hsz-at, hogy elhízott, nem tud teherbe esni, nem kívánja a szexet satöbbi satöbbi satöbbi satöbbi
megéri?!
Nem tonnaszámra szedem, csak naponta egyet.
Szedem 25 éve. Nem híztam meg, közben minden gond nélkül szültem 3 tervezett gyereket, mindíg is kívántam a szexet, most is, stb.stb.
A védekezés legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja, ha az ember veszi magának a fáradságot, hogy a neki legmegfelelőbb gyógyszert szedje, ha elmegy évente egy hormonszint mérésre, és tablettát vált, ha valami nem stimmel.
Miért ne szedném?
Akkor legyen tonna számra abortusz aki felelőtlenül szexel? Nem értem mi a bajotok ezzel. Ha valakinek nem válik be az csak abba hagyja nem igaz? Akinek meg bevált annak szerencséje van. Ennyi.
Amúgy meg ha valaki tart szünetet és nem szedi rendszeresen 5-6 évekig akkor elég valószínűtlen, hogy annyit ártana neki a gyógyszer hogy ne lehessen babája.
Én tabi párti vagyok, majd ha elkezdem érezni a mellékhatásait (Eddig semmi se volt) akkor abbahagyom. Addig meg ez a legkényelmesebb megoldás. Manapság annyira alacsony hormontartalmú készítmények vannak, hogy többet árt egy 72 órási vagy egy abortusz a szervezetednek mint egy fogamzásgátló.
Na és akkor majd ezután hasonlítsuk össze hogy hány meddő nő lesz!....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!