Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váltsak fogamzásgátlót vagy ne? Mindenki mást mond.
szia! ne haragudj, hogy nem válaszolok, de egy kérdésem lenne hozzád! szóval a görcsök elmúltak? előtte is görcsöltél? mert én előtte nem görcsöltem, de mikor először megjött úgy begörcsöltem mint még soha, annyira fájt, hogy sírva fakadtam már.
a véleményem pedig, hogy várd emg mindenképp a 3-kat. nem tudom érdemes lenne-e venni egy új adaggal, aki felírta doki, ő vele nem tudsz értekezni?
A saját dokimmal nem beszéltem még...Őszintén szólva nem nagyon bízom a szakértelmében, de sajnos nincs pénzem magándokira. Ezért érdeklődtem netes dokiknál. Volt aki azt mondta, lehet egyáltalán nem fogja bírni a szervezetem egyiket sem...Valaki azt mondta, várjam ki a 3 hónapot, vki meg azt, hogy ne szenvedjek vele, váltsak...
Most viszont 2 héten belül mennem kell a következőt íratni, szóval ezért kéne tájékozódnom, hogy mi az általános eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!