Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell azt mondani hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)

Figyelt kérdés

ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 24. 14:18
 81/97 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egyébként kicsi a mellem, szeretnék nagyobbat, viszont a kérdésed láttán őszintén sajnálom a nagymellű lányokat, hogy el kell viselniük az olyan kib.szott nagy gyökereket, mint amilyen te is vagy.

Puszi

2015. jan. 24. 16:48
 82/97 anonim ***** válasza:
97%

Nekem bejön a kis mell is, rohadtul nem érdekel, hogy mekkora, a lényeg, hogy formás legyen.

Nem mindenki olyan felszínes kis faѕz, mint te. És nem a kis mellű nők azok, akik nem kellenek senkinek, hanem te ilyen dedós felfogással.

Teljesen nyilvánvaló, hogy sikertelen vagy a nőknél és kisebbségi komplexusaid vannak, különben nem pazarolnál itt órákat arra, hogy sértegesd őket.

2015. jan. 24. 16:50
 83/97 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, én olyan szívesen egyetértenék veled, hát mennyire degenerált az összes pasi, akinek tetszenek az A-s melleim :(
2015. jan. 24. 16:50
 84/97 anonim válasza:
93%
Én lány vagyok, tipikus deszka. De amúgy igazad van, sokkal szebb egy nagyobb mell szerintem. Tudod mennyi éjszakát végig sírtam, hogy "selejtes" vagyok. Igen, az ilyen gyökerek miatt nincs önbecsülésem. De köszönöm, hogy elcseszted a napom.
2015. jan. 24. 16:51
 85/97 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagy melleim vannak, nagyobbak, mint a linkelt képeken és nem is lógnak, de az ilyen kérdező féléket mindig elhajtom, mert 1 mondatukból kiderül, hogy elképesztően sötétek és rohadnak belül.

Neked pedig kérdező lehet 17 centis farkad, akkor sem vagy férfi. Egy férfi nem viselkedik így.

2015. jan. 24. 16:59
 86/97 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sajnalom h egy ilyen nyomorek kepes tonkrevagni a napod :(

Mar mondtam en is h a kicsit szeretem es kesz!

A kerdesre meg inkabb ne valaszoljunk, mert barmit mondunk, a kerdezo ugyis mindig maganak ad igazat..

Reszemrol ennyi, eddig se vitaztam most se fogok!

2015. jan. 24. 17:30
 87/97 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy neked, hogy másoknak milyen mellek tetszenek? Kíváncsi lennék rá amúgy, hogyha lenne előtted egy gyönyörű arcú, testű, de kis mellű lány, vagy egy amorf, ronda arcú nagymellű lány, melyiket választanád. Bár amilyen sekélyes vagy, azt hiszem meg van a válasz.
2015. jan. 24. 19:36
 88/97 anonim ***** válasza:
100%
Mert az is jó és szép? Ráadásul, kicsi nagyobb százalékban formásak és szépek, mint a nagyobbak (nyilván nem Emily Ratajkowski a sztenderd). Plusz, sokan a vékony lányokat, vékony csípővel preferálják, ahol megint ritkább a nagyobb mell - és szükségtelen is.
2015. jan. 30. 12:02
 89/97 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki mellek szerint válogat, van, aki értelmi képességek szerint.

Kérdező, te gondolom, inkább az első kategóriába tartozol. Csakhogy sajnos a lányok is válogatnak, úgyhogy gyanítom, neked marad a kukiverés a kérdéshez linkelt képekre.

2015. jan. 30. 12:10
 90/97 anonim ***** válasza:
Undorító parizer.
2015. jan. 30. 12:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!