Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell azt mondani hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)

Figyelt kérdés

ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 24. 14:18
 51/97 A kérdező kommentje:

miből szűrtétek le hogy kicsi a farkam? abból hogy ti laposak vagytok erre következtettek :D

istenem sok buta nő :D

nem írta senki hogy csak a mell számít egy nőn és nem nézem a fenekét,combját csak itt most a mellekről van szó

miért baj az ha nem kellenek a kis mellű nők? persze most fel vagytok háborodva és nem értitek mért nem de nem nőies az a nő és melyik férfi választja az A méretűt egy C-s mellett?ezért nem a férfiak a hibásak hanem ti hogy nem tudjátok megérteni hogy jobban megnéznek a standon a férfiak egy nagy mellüt mint egy olyan nőt akinek be van horpadva a mellkasa..

2015. jan. 24. 15:55
 52/97 anonim ***** válasza:
100%
Andrea Henrietta! Rosszul esik, hogy általánosítasz. Magamra vettem. Szerintem kisebbségben vannak az ilyenek, mint a kérdező.
2015. jan. 24. 15:56
 53/97 A kérdező kommentje:
azt meg hogy mitől lesz orgazmusotok azt inkább hagyjuk mert ugyanugy eltudtok élvezni a vékony kis rövid ujjaitoktól mint egy pénisztől.. úgyhogy nem kell a rizsa :D
2015. jan. 24. 15:58
 54/97 Andrea Henrietta ***** válasza:
100%
52 Nem személyeskedni akartam, de ez a kérdés belőlem ezt hozta ki. Tudom hogy szerencsére nem minden férfi gondolkodik így.
2015. jan. 24. 15:59
 55/97 A kérdező kommentje:

ezt hozta ki babám?

nem kell magadra venni ha nem tudod felfogni

sok nő itt olyan tévhitekbe van az is aki azt írta hogy lógni fog.. egyik ismerősömnek sem lóg érdekes módon max a féltékeny kis deszkáknak fog lógni akik nem képesek beletörődni hogy igenis létezik tökéletes mell, csak nem rajtuk van!!

2015. jan. 24. 16:02
 56/97 anonim ***** válasza:
100%

"Jaguár miért kellene leljebb adni? a nők sem adják leljebb és ha nekem a nagy tetszik, nem fogok sajnálatból együtt lenni egy deszkával mert nem élvezném"

Ebből a mondatodból következtettem erre drágaságom. Mégis minek kellene lejjebb adniuk a nőknek? :D Gondolom azért írtad ezt, mert neked kis farkad van.

2015. jan. 24. 16:06
 57/97 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hidd el ettől a kérdéstől nem sírnak a kismellűek. :D Inkább örülnek, hogy legalább a mellük miatt kiestek és így esélyül sincs, hogy egy ilyen idiótával, mint te kérdező, összekerüljenek.
2015. jan. 24. 16:07
 58/97 A kérdező kommentje:

nincsen kisfarkam :D 17cm egyébként ha nagyon érdekel

itt sokat lehet olvasni hogy vannak nők akiknek 16-17 alatti nem kell nekik erre írtam. hogy ők is válogatnak de ha valaki szóvá teszi hogy ja amúgy ő a nagy melleket szereti egyből vérszemet kapnak és támadnak :D ez miért van?

2015. jan. 24. 16:09
 59/97 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, és én be is veszem, hogy 17 centi. :D Itt lehet hazudni bármit.
2015. jan. 24. 16:11
 60/97 anonim ***** válasza:
100%

"azt meg hogy mitől lesz orgazmusotok azt inkább hagyjuk mert ugyanugy eltudtok élvezni a vékony kis rövid ujjaitoktól mint egy pénisztől.. úgyhogy nem kell a rizsa :D"

NA EZZEL ÁRULTAD EL MAGAD!

ez pont úgy hangzik,mintha piszkáltak volna valami apróságért..ha érted,mire gondolok... -.-

Egyébként az ujjal olyan helyeket lehet odabenn elérni,amit a pénisz nem tud,mert nem görbül úgy.

voltál te már nővel egyáltalán? O.o?

2015. jan. 24. 16:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!