Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)
ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.
Szóval, aki nem szereti a nagyot, mert más az ízlése mellméretileg, az csak: féltékeny, meleg és szűz lehet.
Egy B-s mell is tud lógni szoptatás előtt. Az általad linkelt mellek meg nagy valószínűséggel jóval a szülés előtt fognak lógósodni. Bezony, hihetetlen, de így van. Nem kosármérettől függ az, hogy lógni fog-e vagy sem.
De a gyik nem is mérvadó.
Itt a legtöbb ember mérhetetlenül buta és primitív. Igen, te is, kérdező.
Utálják a nőket, mert szerintük az összes csak a farokméretet és a pénzt nézik. Ugyanakkor csak a ri**bancokkal foglalkoznak és nem tudnak semmit sem nyújtani és egy ilyen kérdéssel próbálnak visszavágni azért, mert vannak, akiknek a 12cm nem elég. (Ez csak a férfi oldal, vannak itt ugyan olyan primitív, buta nők is)
Engem nem érdekel, hogy az itt lévőknek mekkora mell tetszik, az ilyen emberekről, akik a mellméretet nézik és nem az értéket, azokról már méterekről bűzlik a jellemük és ilyeneket elkerülik a normális nők, sosem kezdenék hozzád hasonlóval, kérdező.
Én nem akarok nagy melleket, nekem tökéletesek azok, amik vannak. És igen szépek vannak. :)
Azért, mert 20-25 éves korukig nem lóg a mellük, az nem jelenti azt, hogy később sem fog. Gravitáció. Nem mondtam egy szóval sem, hogy nincs kivétel, de a nagy mellek többsége 25 fölött már jócskán megereszkedik. Oké, ne hidd el, de az a te bajod. :)
Egyébként nem vagyok híve a dolognak, de a mellméreten manapság igen egyszerűen lehet változtatni, a butaságon nem igazán, a kis farokméreten meg egyáltalán nem lehet segíteni. :)
Én ennyivel be is fejeztem.
Sok sikert a primitív, beszűkült, buta életedhez!:)
ha zavar titeket csináltassátok meg :D
nem a férfiakat kell szapulni ha nem tetszik nekik a lapos felsőtestetek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!