Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell azt mondani hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)

Figyelt kérdés

ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 24. 14:18
 31/97 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma, hogy TE kijelentetted, hogy aki azt állítja ,hogy a kis melleket szereti, az igazából hazudik, mert olyan nem létezik, hogy valaki a kis melleket szereti. Illetve azt is, hogy akik ezt mondják azok melegek, szerencsétlenek, szüzek, csak egy barátnőt akarnak. És EZ nem igaz!
2015. jan. 24. 14:55
 32/97 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, aki nem szereti a nagyot, mert más az ízlése mellméretileg, az csak: féltékeny, meleg és szűz lehet.

Egy B-s mell is tud lógni szoptatás előtt. Az általad linkelt mellek meg nagy valószínűséggel jóval a szülés előtt fognak lógósodni. Bezony, hihetetlen, de így van. Nem kosármérettől függ az, hogy lógni fog-e vagy sem.

2015. jan. 24. 15:00
 33/97 A kérdező kommentje:
A válaszokból le lehet szűrni hogy sokkal több férfi ért velem egyet, csak a felháborodott nők támadnak azzal mert megsértettem az egojukat de egyébként ők is tudják hogy a legtöbb férfi nem bukik a tepsi alakú lányra
2015. jan. 24. 15:01
 34/97 A kérdező kommentje:
hát mitől függ? :D a féltékenységedtől?
2015. jan. 24. 15:05
 35/97 anonim ***** válasza:
100%

De a gyik nem is mérvadó.

Itt a legtöbb ember mérhetetlenül buta és primitív. Igen, te is, kérdező.

Utálják a nőket, mert szerintük az összes csak a farokméretet és a pénzt nézik. Ugyanakkor csak a ri**bancokkal foglalkoznak és nem tudnak semmit sem nyújtani és egy ilyen kérdéssel próbálnak visszavágni azért, mert vannak, akiknek a 12cm nem elég. (Ez csak a férfi oldal, vannak itt ugyan olyan primitív, buta nők is)

Engem nem érdekel, hogy az itt lévőknek mekkora mell tetszik, az ilyen emberekről, akik a mellméretet nézik és nem az értéket, azokról már méterekről bűzlik a jellemük és ilyeneket elkerülik a normális nők, sosem kezdenék hozzád hasonlóval, kérdező.

2015. jan. 24. 15:10
 36/97 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a genetika szó nem mond neked semmit. :D
2015. jan. 24. 15:10
 37/97 A kérdező kommentje:
de mondd valamit a genetika szó szerintem neked nem mondd semmit. mivel mint már elmondtam azok a mellek lógnak, amik már tényleg túl nagyok és már most is lógnak nem pedig ezeké a lányoké akiknek ugyan mitől lógna már? te buta vagy és féltékeny, nem tudod elfogadni hogy vannak lányok akiknek nagy mellük van és nem fog lógni!! attól mert ezzel nyugtatod magad hogy úgyis lógni fog nekik nem fog!megértem viszont hogy jobb azt hinni hogy a nagy úgyis lógni fog, de azért szeretnél te ilyen mellet.
2015. jan. 24. 15:16
 38/97 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok nagy melleket, nekem tökéletesek azok, amik vannak. És igen szépek vannak. :)

Azért, mert 20-25 éves korukig nem lóg a mellük, az nem jelenti azt, hogy később sem fog. Gravitáció. Nem mondtam egy szóval sem, hogy nincs kivétel, de a nagy mellek többsége 25 fölött már jócskán megereszkedik. Oké, ne hidd el, de az a te bajod. :)

Egyébként nem vagyok híve a dolognak, de a mellméreten manapság igen egyszerűen lehet változtatni, a butaságon nem igazán, a kis farokméreten meg egyáltalán nem lehet segíteni. :)

Én ennyivel be is fejeztem.

Sok sikert a primitív, beszűkült, buta életedhez!:)

2015. jan. 24. 15:19
 39/97 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nincs rendben minden az elméddel! kkeress fel egy pszichológust!
2015. jan. 24. 15:20
 40/97 A kérdező kommentje:

ha zavar titeket csináltassátok meg :D

nem a férfiakat kell szapulni ha nem tetszik nekik a lapos felsőtestetek

2015. jan. 24. 15:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!