Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)
ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.
Úgy bírom ezeket a megmondó embereket, akik itt próbálnak okosnak tűnni.
Nektek tényleg felfoghatatlan, hogy valaki el tud a mellektől vonatkoztatni? Hogy náluk a nő nem egyenlő a csöcsökkel?
Ennyire nincs agyatok, hogy nem hiszitek el, hogy valakinek nem a nagyok, hanem a kicsik jönnek be?
Aztán meg majd fújjoltok, hogy a nagyok többször lógnak, mert a gravitáció az gracitáció.
Nem a nőkön múlik, hogy mekkora mellük nő.
Bár...nem csodálkozok, manapság a pasik nagy része nem az értéket keresik az emberben, hanem a megfelelő kosárméretet. Igazából nem gond, de az ilyen "embereknek" sosem lesz értékes kapcsolatuk. Ezt nem fogjátok belátni, mert butácskák vagytok -és ez nem sértés.
Aki meg ezt a kérdést valamiféle visszavágásnak szánja -válaszokkal együtt- a nők számára...Nos, minősíthetetlen.
Van ,akinek nem számít a mellméret. Van, akinek igen.
Nyeld le a békát, hogy vannak olyanok, akik nem szüzek meg szerencsétlenek, ÉS nem számít nekik!
a szexben igenis sok múlik a mellméreten..
most egy ilyen mellel mit kezdjek?
egyáltalán nem izgató, nem tudom közétenni és semmi olyat ami jó lenne meg alapból nem nőies egyáltalán
21: értékeljük a féltékenységedet de elmondanám neked, hogy a mellek amiket linkeltem nem fognak lógni (max szülés után) de egyébként nem, hiszen annyira ezek sem nagyok hogy gracóvitációról meg megereszkedésről beszéljünk.. azok a mellek az E F stb méretben vannak amik alapból logosak nagyrészük
ez pedig C és D méretűek, és itt nem arról van szó hogy csak csöcsöket látunk a nőkben de valljuk be nektek sem mindegy a méret,nekünk sem.
Szereted a nőket? Ne röhögtess! Te a melleket meg magadat szereted, nem a nőket! Vagy... fogalmad sincs mit jelent szeretni valamit/valakit...
ez olyan, mintha azt mondanád, hogy szereted az autókat, de csak azt tartod autónak, ami tud legaláb 250el menni... akkor te nem az autókat szereted, hanem a sebességet! Te nem a nőket szereted, hanem a nagy melleket meg a dugást.... csakhogy ennek nem sok köze van egy igazi nőhöz...
F21
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!