Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)
Figyelt kérdés
ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.
2015. jan. 24. 14:18
71/97 A kérdező kommentje:
igen hihetetlen csúfos alázást kaptam valószínűleg olyan nőktől akikhez hozzá se nyúlnék :( huh hogy fogom mindezt feldolgozni?:(((
2015. jan. 24. 16:26
72/97 anonim válasza:
Azt gondolod, hogy minden férfinak csak a nagy mell jöhet be. Amelyik nem úgy vélekedik ahogy te, az b*zi vagy hazudik.
73/97 anonim válasza:
Szegény kérdezőnek fel se tünt,hogy egy csomó értelmes srác is írta,hogy egy felszínes kis pö-cs -.-
74/97 anonim válasza:
ha tudsz magadnak nagy mellet szerezni és tényleg annyira odavagy érte, akkor miért szórakoztat, hogy a kismellűeket sértegeted?
gondolom a ha mögötti rész nem igaz rád, azért.
75/97 anonim válasza:
Szerintem 14 évesnél nem lehet több a kérdező, ha mégis akkor súlyos gondok vannak nála.
76/97 A kérdező kommentje:
szerintem meg kicsi a melletek és nem jó az önértékelésetek
szerezzetek önbizalmat majd gyertek vissza válaszolgatni :)
2015. jan. 24. 16:31
77/97 anonim válasza:
De nekem van önbizalmam. :D Itt vagyok, miről szeretnél társalogni?
78/97 anonim válasza:
Ezt nem kell túlbonyolítani, a linkeken nyilván szebbek a mellek, mint egy deszka lányé. Sajnáljuk a kismellű csajokat.
79/97 anonim válasza:
Sok itt a beteg kis mell rajongó!
80/97 anonim válasza:
Ez a kérdés provokatív!
És még csak kérdés értéke sincs, de ilyen lehetőség nincs a jelentések között, marad a provokatív.
és örülnék ha nem nyilatmoznál a nevemben ("a férfiak" címszóval)... pláne, hogy egyre kevésbé viselkedsz és gondolkodsz úgy mint egy férfi, úgyhogy nemigen tartozol közénk!
26F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!