Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)
ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.
En is a kicsit szeretem jobban pedig nem vagyok meleg :D
Nem tagadom ez is elfogadhato de a kicsi szebb es kesz..
Aki normálisan gondolkodik és volt már csaja, az nem mondja azt hogy jó! Itt sok az álszent meg a töketlen szűz, azok dicsérik a kicsit csak.
Nem kell hogy nagy legyen, bár tény hogy sok nagymellű nőm volt és szuper volt(vékony alak, 50 kilós nőkön nagyon jól áll a nagy mell). Szóval elég ha normális méretű.
ááá,ne már
szóval neked ez a tökéletes méret, oké értjük
DE ez nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is ez számít a tökéletesnek!
pont ezaz hogy szeretjük a nőket! ezért nem kell A-s mellű nő mert az olyan mintha pasival dugnék.
akinek ez a méret tetszik annak vagy mindegy csak legyen már nő, vagy szűz,nézzetek körül körülöttetek hányan fognak kapni a kis mellre ha nagyot is kaphatnának?
most biztos sok kismellűnő elsirja magát aki olvassa a válaszokat de gondoljatok bele, nektek sem kell 12centis pénisz..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!