Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)
ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.
A, ennek a csajnak is lógni fog elég nagy valószìnűséggel
B, Kis mellem van, de nem sóvárgok nagy mellek iránt
C, buta vagy
D, én is buta vagyok, hogy írtam egy szót is
ehhez a kérdéshez
az egyik 79%-os válaszolóez
Én szeretem a kis mellet is, de abszolút nem szempont a cickó méret. ;)
28F
41: látod kis melled van neked is és ezért nyugtatod magad azzal hogy annak a lánynak akinek szebb melle van mint neked úgy is fog :D ennyi erővel a tiéd is fog meg mindenkié
maradtál volna csöndbe
Az elméje teljesen rendben van.... csak egyszerűen ostoba...
Élje ek a nők! Mosolygósan, bújósan, pityergősen, érzékenyen, bohón, hisztisen, szeretőn, haragosan, huncutul, bonyolultan... egyszóval nőiesen!
Ebbe nem tartozik bele a mellméret!!!!
20/F
Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy lehet már írta valaki, de azért kikívánkozik:
Ha nektek pasiknak nem tetszenek a kis mellek, és elvárjátok hogy mi ezt szó nélkül tűrjük, akkor miért vagytok vérig sértődve ha azt mondjuk hogy a kicsi farkatok nem elég? Ahogy nektek sem jó az A-s mell, akkor nekünk miért legyen elég egy 10-14 cm-s pénisz?
Nem izlés válogatja? Van akinek elég és van akinek nem... nem értem ez a hozzáállás mire jó.
Kérdező:az a probléma veled ,hogy csak a mellekre gerjedsz.nálad a Nő csak a sexxel és a mellel egyenlő. Be lehet indulni, egy formás popsira, szép combokra, egy bájos arcra, vonzó személyiségre. Egyáltalán nem kell ehhez akkora cici méret, mint a képen szereplő lányoké.
F/22
Kedves kérdező!
Én egy lány vagyok,és mivel szintén c-s mellel rendelkezem elhiheted,hogy nem irigységből írok!
DE!LÓGNI FOG!!
Komolyan nőkkel szemben okoskodsz,hogy márpedig nem fog lógni?
MI JOBBAN TUDJUK EZT!
anyámtól örököltem a melleim.látom a jövőmet -.-
mivel tudom,hogy nem minden srác olyan felszínes mint te,ha lenne egy kívánságom,tuti kisebb,gravitácóra kevésbé fogékony mellekre váltanék!
De mindegy is.egyetértek azokkal,akik azt mondták itt,hogy nagyon "kompenzálnom kell valamit" szagú a kérdésed! :/
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!