Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)
ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.
Elnézést de nekem az A-s cici nem jön be. Egy nőnek/lánynak legyen már nagyobb a cicije mint az én mellizmom.
Ezek viszont szépek.
biztos sajnálják a kismellű lányokat, vagy csak egyszerűen nekik nem jutott nagymellű lány
Jabocs... én a nőket szeretem, és nem a mellük alapján definiálom őket....
inkáb legyen szép a lány és legyen A vagy B melle... nekem a képen lévő nem jön be... anyám melleire emlékeztet, ő meg már 53 éves:D
A sexológus azt mondta egy lánynak, aki kérdezte, hogy kicsik a melleim, mit csináljak?
Keress egy kismarkú legényt! A fiatal lányok cicije szép, ha kicsi ha nagy! Ha már szült, és a gyerek elnyúzta, akkor meg beérjük vele! Egy Nő nem egy Csöcs!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!