Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell azt mondani hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azt mondani hogy a kis mell is jó mikor ez a tökéletes méret? (KÉP)

Figyelt kérdés

ennél hogy lenne szebb egy A-s mell? nemértem. szerintem sokan csak beérik a kisebbel és ilyen lányok képeire verik ki.

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 24. 14:18
 61/97 anonim ***** válasza:
2015. jan. 24. 16:16
 62/97 A kérdező kommentje:
60, igen borzasztóan elárultam magam ha neked 17 cm kicsi akkor lehet egy négert kellene keresned, ja nem, mert általában a néger nőknek nagy mellük van és gondolom nem akar egy néger pasi sem lefeküdni utánuk egy olyannal mint te :D
2015. jan. 24. 16:18
 63/97 anonim ***** válasza:
95%
Olyan jókat röhögök a kérdezőn, hogy az már fáj. :D Bírom azt is, hogy így látatlanban semmi infó alapján tudja hogyan nézek ki. :D
2015. jan. 24. 16:20
 64/97 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező! az 50-es is én voltam,és azóta sem ment össze a mellem,szóval ezzel mellélőttél!
2015. jan. 24. 16:21
 65/97 A kérdező kommentje:

61, igen valószínű sőt tudod mit az összes kérdést én írtam ami a kis mellekről szól mert annyira utálom szegényeket hogy csak erre van időm

gondolkozz már

ideje itt hagynom ezt az oldalt mert amint látom nagyon vérszemet kaptak ezek a kis szúnyogcsípéses nők.

de azt ne feledjétek hogy akármivel vágtok vissza nektek attól nem lesz nagyobb melletek és továbbra sem fogtok kelleni senkinek :)

2015. jan. 24. 16:21
 66/97 anonim ***** válasza:
100%

65: hűűű ezzel most mély depresszióba rántottál. :D Ha tudnád amúgy hogy van választási lehetőségem jónéhány pasi közül, hogy melyikkel feküdjek le vagy jöjjek össze. :D

Nem tudom miért fáj neked, hogy a kismellűek is kellenek férfiaknak. :D

2015. jan. 24. 16:23
 67/97 A kérdező kommentje:
nem tudom látatlanban hogy nézel ki de sejtem,mivel ha nem lennél érdekelt az ügyben nem is lennél ennyire felháborodva :)
2015. jan. 24. 16:23
 68/97 anonim ***** válasza:
96%
Jó is ha mész amúgy, mert elég csúfos alázást szenvedtél el.
2015. jan. 24. 16:24
 69/97 A kérdező kommentje:

66, ha ez valóban így van, akkor miért vagy te is kiakadva a kérdésen? :D

ti vagytok a nevetségesek nem a férfiak

2015. jan. 24. 16:25
 70/97 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon gyerekes és idióta vagy. De neked lehet bármit magyarázni azzal a tyúk aggyal sajnos nem fogod fel.
2015. jan. 24. 16:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!