Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
 81/103 anonim ***** válasza:
Egyrészt másokról történő véleménykinyilvánítást már oldalakkal előbb elkezdted, szóval ezt beszoptad. Másrészt meg gyere, és törj kerékbe, f@szarcúkám.
2011. júl. 5. 21:53
 82/103 anonim ***** válasza:

Magyarország,én Így szeretlek.

Nemám kimegyünk a lakásból ismerkedni,neeem.

Sokkal jobb a monitor előtt dühöngeni,nem? :D

2011. júl. 5. 21:57
 83/103 A kérdező kommentje:
Nem dühöngök, csak nem értem miért kell nagyképűsködni, és arogáns módon beszólogatni egymásnak. Nyilván ez belőlem is előhoz vmi agressziót. Egyébként a való életben tök nyugodt ember vagyok, csak ez az érzékeny pontom van, amikor nem figyelünk egymásra...
2011. júl. 5. 21:59
 84/103 anonim ***** válasza:
20%

Mennyi boldog pillanatot okoztal nekem;D

Nem szokasom nevetni a hozzadhasonlo degeneralt fogyatekosokon, de te meg szanalomra se vagy melto. Egy szerencsetlen emberi hulladek vagy, a tarsadalom hatraltatoja, mert minden falat etel is kar beled, mert egy idegbeteg, zavaros kepzetekben elo ember vagy, aki komoly psichiatriai kezelesre szorul.

Masreszt a faszodat anyad nyakara tekerd, gondolom nalatok ez bevett szokas lehet, valoszinuleg a belszaporodat miatt vag te is szellemi fogyatekos.

2011. júl. 5. 22:03
 85/103 anonim ***** válasza:

Elarulok egy nagy titkot, itt mindenki csak radfigyel.

Mellesleg a mi karunkra, mivl az ektelen f.szsagaiddal csak az idegrendszerunket mergezzuk.

Masreszt meg tanuld mar meg leirni az "arrogans" szot helyesen, ha mar ennyit hasznalod. Mert igy amit irsz az nem egy osszefuggo ertelmes szoveg, hanem egy adag fos amit betukbol halmozol ossze.

2011. júl. 5. 22:07
 86/103 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: én neked nem írok semmit. A neved (álneved) magáért beszél. Olvasgasd sokszor, sokszor!
2011. júl. 5. 22:11
 87/103 anonim ***** válasza:
75%

Most komolyan, lehetsz te még ennél szánalmasabb?

"...nem értem miért kell nagyképűsködni, és arogáns módon beszólogatni egymásnak..."

Akkor lássuk:

"Hát kislány, örülnél, ha olyan pasi farkán pöröghetnél, mint az enyém... nem túlzok, ha azt mondom, hogy nagy valószínűséggel, soha a büdös életben nem lesz olyan (jó) kaliberű pasid, amilyen én vagyok..."

"...valószínűleg a sok sperma rontja a látásodat..."

"...te szerencsétlen, olvasd legalább végig az üzenetet, ha már kitátod azt a spermaszagú nagy pofádat...komoylan mondom, az ilyen agyatlan p*csákat úgy szanaszájjel kúrnám, hogy többet megszólalni nem tudnának..."

"...ha csak fényképen látnál már akkor tripla orgazmusod lenne..."

"...ha élőben találkoznánk, akkor a pofájukba is vernék..."

"...adjál kontaktot te nyomoronc utolsóelőtti, és majd megmutatom, hogy én, hogy kezelnélek téged..."

"...a 20 éves kis csicska fiúnak, aki lealadározott azt üzenem, hogy ahelyett, hogy itt osztaná a dzsemet, vegyen egy péniszpumpát, és gyorsan húzza rá a kis kukacára, mert ha nem akkor az én 20 centis bránerem tekerem a nyaka köré..."

"A farkammal csaplak agyon te szerencsétlen internetgengszter... Remélem, hogy a spermád megakad, az első kis tiniribanc torkán, aki volt olyan balfék, hogy veled szűrje a levet..."

"A fáradt kacsa az te vagy öreg, akit ma este a spermámban úsztatok meg, ha nem tanulsz meg viselkedni, és ilyesmiket írogatsz..."

"Szeretnél te olyan szerencsétlen lenni mint én te kis csiraf*szú p*cs"

"FOgd vissza magad, mert kerékbe törlek..."

Nézzél magadba!

2011. júl. 5. 22:21
 88/103 anonim ***** válasza:

Remelem a szivedbe tapostam, de meg is erdemled te szerencsetlen :)

Esetleg megtalalhatod a valaszt a sajat "kerdeseidben" arra, hogy miert nem veled szoba egy lany sem.

De elinditalak a gondolkodas utjan te felig-majomember:

Attol hogy egy lany elutasitja a kozeledesed, az nem az o hibaja.

Mivel nyilvan te csinalsz valamit krvarosszul. Masreszt a kritikara normalis embernek nem "nyakra-fasztekeres, spermabafojtas, kerekbetores" es a nonemuek becsmerlese a normalis reakcio.

Valami komoly szellemi problemaval kuzdhetsz, amit idealis esetben gyogyszeres kezelessel kene kompenzalnod.

2011. júl. 5. 22:22
 89/103 anonim ***** válasza:
Uccsó előtti nekem szólt :D:D:D:D
2011. júl. 5. 22:25
 90/103 A kérdező kommentje:

Azt azért meg kellene nézned, hogy a válaszok milyen kérdésekre érkeztek. Tudod: mondatokat a kontextusból kiszakítva nem értelmezünk.

Egyébként orvosnak tanulok, úh. a gyógyszerekről nem te fogsz nekem tanácsokat osztogatni. Köszönöm a megértésed rövid vékony bránerű barátom

2011. júl. 5. 22:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!