Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 A kérdező kommentje:

Utolsónak: te szerencsétlen, olvasd legalább végig az üzenetet, ha már kitátod azt a spermaszagú nagy pofádat. Már leírtam, hogy NEM VELEM KAPCSOLATOS A KÉRDÉS.

Komoylan mondom, az ilyen agyatlan p*csákat úgy szanaszájjel kúrnám, hogy többet megszólalni nem tudnának.

(Bocsánat, hogy vulgáris, de őszinte voltam)

2011. júl. 5. 19:35
 42/103 A kérdező kommentje:
Am. ha csak fényképen látnál már akkor tripla orgazmusod lettem. Hangsúlyozom még egyszer: A KÉRDÉS NEM VELEM KAPCSOLATOS...csak sok barátom, ismerősöm esetére voltam kíváncsi...
2011. júl. 5. 19:37
 43/103 anonim ***** válasza:
Az azért gyönyörű, hogy kikéred magadnak, ha valaki a mondataidból azt veszi ki, hogy lúzer vagy(mert nem ismer), de te már minden sz@rnak elhordod azt, aki ellened van. Nevetséges és szánalmas vagy.
2011. júl. 5. 19:41
 44/103 anonim ***** válasza:
És hol vannak ezek a helyes haverjaid? Kisegítsem őket? :D
2011. júl. 5. 19:41
 45/103 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom azokat, akiknek a szex csak holmi egyszerű szórakozás, és egy szinten van pl. a beszélgetéssel, avagy akármikor, akárkivel csak úgy, egy vállvonással el van intézve. Elég sekélyes ember az ilyen, bár való igaz, így könnyebb élni, mert nem fogja fel a problémákat. Könnyebb, de nem jobb, és nem értékesebb. Érdekes módon pont ezeknél a világ középpontja a szex, semmi más nem számít, se partner, se körülmény, csak az a pár örömhormon ami felszabadul. Sajnálom az ilyeneket, mert nem látják az élet mélyebb aspektusait.

Na meg nem lenne megalázó az ilyen sajnálatkedvesség? nem tudnád megkülönböztetni a valódi sikert a szánalomsegélytől? Rajtam egy csöppet nem segítene, ha valami lány a fent említett módon megszánna azzal, hogy szétteszi a lábát, sőt, még rosszabbul is érezném magam, hogy ezt érdemlem. Akkor már inkább tűrök, elviselek, és erős maradok. A becsületem többet ér holmi dugásnál. Ha sikerül a saját értékeimmel barátnőt szereznem, és vele szeretkezni, az siker, ha nem, akkor így jártam, úgymond elbuktam. De a szánalomsegély a legrosszabb... (és nem összekeverendő az építő jellegű segítséggel)

Nos, ha a te és/vagy a barátaid (mert senki sem fogja elhinni, hogy nem rólad van szó) annyira lelkiszegények, hogy nekik ez megfelel, akkor javaslom a hasonló lelkiszegény lányokat eme célra. Biztos sok van belőlük. Csak ami a lényeg: ne szaporodjatok!

2011. júl. 5. 19:44
 46/103 A kérdező kommentje:

Az, hogy lúzer vagyok normálisan is el lehet mondani, és nem csak fölényeskedő arogáns stílusban...

Am. ez ember általában nem azért kér segítséget, véleményt, hogy közben pökhendi, elkényeztetett kis p*csák lenézzék.

és ha megfigyelted, csak azoknak válaszoltam ilyen stílusban, akik hasonlóképp nyitottak.

Ha ezt nem érted meg, akkor te vagy a szánalmas.

2011. júl. 5. 19:46
 47/103 anonim ***** válasza:
55%
Csodálkozol te szerencsétlen gyökér, hát lerí rólad, hogy egy szociopata állat vagy, naná, majd pont téged fog beengedni a lába közé egy csaj.
2011. júl. 5. 20:02
 48/103 anonim ***** válasza:

Ez komolyan röhejes, hogy nem esik le mekkora egy tahó szegény :D

Ilyeneket mond, hogy "spermaszájú" és akkor még itt magasztalja magát, hogy miért értékes ember... :D Szánalom a köbön..

2011. júl. 5. 20:12
 49/103 anonim ***** válasza:

Látod, hogy mennyire kivan szegény, most mért nem baszod meg??":D:D

Jó nagy lúzer vagy öcsém...

2011. júl. 5. 20:29
 50/103 anonim ***** válasza:
Pár hónapja pont adtam valahova egy olyan választ, ami tökéletesen illene ide is. Az volt a lényege, hogy ha nem ribancoznának le minden csajt, aki olyan pasival is ágyba bújik, aki nem a barátja, akkor a lányok is sokkal nyitottabbak lennének, pontosabban több lány lenne nyitott. Így is vannak, akiket nem érdekel, hogy mit mondanak róluk, vagy csak okosan csinálják, hogy más ne tudjon róla, de ha nem lenne ez a ribancozás, akkor minden csaj ilyen lenne. Vagyis nem csak a jó pasik tudnának megkúrni minden buliban egy(-két) csajt, hanem a kevésbé jól kinézőek is. Vagyis a ti remek 'kulcsos magyarázatotok' baszott el mindent, meg ha valaha is volt már olyan, hogy egy csajt leribancoztál, mert sok pasival kavart/lefeküdt stb..
2011. júl. 5. 20:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!