Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?
Utolsónak: te szerencsétlen, olvasd legalább végig az üzenetet, ha már kitátod azt a spermaszagú nagy pofádat. Már leírtam, hogy NEM VELEM KAPCSOLATOS A KÉRDÉS.
Komoylan mondom, az ilyen agyatlan p*csákat úgy szanaszájjel kúrnám, hogy többet megszólalni nem tudnának.
(Bocsánat, hogy vulgáris, de őszinte voltam)
Sajnálom azokat, akiknek a szex csak holmi egyszerű szórakozás, és egy szinten van pl. a beszélgetéssel, avagy akármikor, akárkivel csak úgy, egy vállvonással el van intézve. Elég sekélyes ember az ilyen, bár való igaz, így könnyebb élni, mert nem fogja fel a problémákat. Könnyebb, de nem jobb, és nem értékesebb. Érdekes módon pont ezeknél a világ középpontja a szex, semmi más nem számít, se partner, se körülmény, csak az a pár örömhormon ami felszabadul. Sajnálom az ilyeneket, mert nem látják az élet mélyebb aspektusait.
Na meg nem lenne megalázó az ilyen sajnálatkedvesség? nem tudnád megkülönböztetni a valódi sikert a szánalomsegélytől? Rajtam egy csöppet nem segítene, ha valami lány a fent említett módon megszánna azzal, hogy szétteszi a lábát, sőt, még rosszabbul is érezném magam, hogy ezt érdemlem. Akkor már inkább tűrök, elviselek, és erős maradok. A becsületem többet ér holmi dugásnál. Ha sikerül a saját értékeimmel barátnőt szereznem, és vele szeretkezni, az siker, ha nem, akkor így jártam, úgymond elbuktam. De a szánalomsegély a legrosszabb... (és nem összekeverendő az építő jellegű segítséggel)
Nos, ha a te és/vagy a barátaid (mert senki sem fogja elhinni, hogy nem rólad van szó) annyira lelkiszegények, hogy nekik ez megfelel, akkor javaslom a hasonló lelkiszegény lányokat eme célra. Biztos sok van belőlük. Csak ami a lényeg: ne szaporodjatok!
Az, hogy lúzer vagyok normálisan is el lehet mondani, és nem csak fölényeskedő arogáns stílusban...
Am. ez ember általában nem azért kér segítséget, véleményt, hogy közben pökhendi, elkényeztetett kis p*csák lenézzék.
és ha megfigyelted, csak azoknak válaszoltam ilyen stílusban, akik hasonlóképp nyitottak.
Ha ezt nem érted meg, akkor te vagy a szánalmas.
Ez komolyan röhejes, hogy nem esik le mekkora egy tahó szegény :D
Ilyeneket mond, hogy "spermaszájú" és akkor még itt magasztalja magát, hogy miért értékes ember... :D Szánalom a köbön..
Látod, hogy mennyire kivan szegény, most mért nem baszod meg??":D:D
Jó nagy lúzer vagy öcsém...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!