Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
 61/103 A kérdező kommentje:

És az hogy oltom az embereket... Naná , hogy igen, amikor látom, hogy mindenki elvan a saját kis egoista világában, és meg sem próbálja megérteni, hogy a másik miért gondolkodik úgy ahogy, és miért tesz fel olyan kérdéseket, amilyeneket... Ez egy hatalmas probléma... És nem csak a csajozás területén, hanem az egész társadalomban.

Az ilyen embereknek még tartogatok egy pár savas dumát, és nem szégyellem, hogy agresszív vagyok, sőt bevallom, ha élőben találkoznánk, akkor a pofájukba is vernék...

2011. júl. 5. 21:07
 62/103 anonim ***** válasza:
Épp erre vannak a pszichológusok. Jelentkezz be valahova, mert valami nagy baj van a fejedben..
2011. júl. 5. 21:08
 63/103 anonim ***** válasza:
Kétségbeesett létükre elég válogatósak.
2011. júl. 5. 21:10
 64/103 A kérdező kommentje:
adjál kontaktot te nyomoronc utolsóelőtti, és majd megmutatom, hogy én, hogy kezelnélek téged...
2011. júl. 5. 21:13
 65/103 anonim ***** válasza:
Mert a lányok buz.ik.
2011. júl. 5. 21:13
 66/103 A kérdező kommentje:
a 20 éves kis csicska fiúnak, aki lealadározott azt üzenem, hogy ahelyett, hogy itt osztaná a dzsemet, vegyen egy péniszpumpát, és gyorsan húzza rá a kis kukacára, mert ha nem akkor az én 20 centis bránerem tekerem a nyaka köré
2011. júl. 5. 21:17
 67/103 .Daniel. ***** válasza:

Haver most mondtad hogy a barátaidon akarsz segíteni mert kaparják a falat vagy mi a gyász. Attól függetlenül ez az ötlet ratyi.

"Nem egészen. A valóság az, h ha vki nagyon ronda, akkor egy csajt se érdekelnek a belső értékei."

Te biztosan tudod mi kell a nőknek?:) Ha igénytelenségről van szó egyet értek veled de azon túl már más a fontos.

2011. júl. 5. 21:21
 68/103 anonim ***** válasza:
Sok volt a keményítő reggel, hülyegyerek. Csak nethuszárkodsz, gyanítom a valóságban valami bovdenkarú, nyomorék lúzer lehetsz.
2011. júl. 5. 21:22
 69/103 anonim ***** válasza:
Jótékonyságból legfeljebb barátkoznék, de annak nem része a szex.
2011. júl. 5. 21:25
 70/103 A kérdező kommentje:
A farkammal csaplak agyon te szerencsétlen internetgengszter... Remélem, hogy a spermád megakad, az első kis tiniribanc torkán, aki volt olyan balfék, hogy veled szűrje a levet
2011. júl. 5. 21:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!