Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?
Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...2011. júl. 5. 18:50
71/103 anonim válasza:
Kérdező,egy szerencsétlen no life gyökér vagy.
Játszod itt nekünk az önzetlen segítőt,hogy így meg úgy a
barátaid,miközben önmagadról pofázol,és ilyen szánalmas
"csalit" dobsz be,hátha ír neked valami fáradt kacsa..
72/103 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó előttinek írtam.
2011. júl. 5. 21:28
73/103 A kérdező kommentje:
Mostani utolsó előtti: köszi a választ, talán már az is jelentene vmit. Az én ismerőseim már annak is örülnének, ha egy jó beszélhetnének egy lánnyal, megkérdezhetnék a véleményüket erről-arról
2011. júl. 5. 21:29
74/103 anonim válasza:
ritka nagy szerencsétlenség lehetsz:D:D
75/103 anonim válasza:
Úgy tűnik, nem nézek ki elég jól ahhoz, hogy elfogadják a jófejségemet:P
76/103 A kérdező kommentje:
A fáradt kacsa az te vagy öreg, akit ma este a spermámban úsztatok meg, ha nem tanulsz meg viselkedni, és ilyesmiket írogatsz...
2011. júl. 5. 21:30
77/103 A kérdező kommentje:
Szeretnél te olyan szerencsétlen lenni mint én te kis csiraf*szú p*cs
2011. júl. 5. 21:32
78/103 anonim válasza:
Te örülnél hogyha valaki szánalomból lenne veled és még undorodna is tőled?
79/103 anonim válasza:
Úgy van, minden vágyunk, hogy ekkora gyökér, életképtelen, antiszociális, idegbeteg segg.fejek legyünk, mint te. Miért emlegeted ennyit a spermát? Csak nem titkon buzí vagy, és emiatt van kisebbségi komplexusod?
80/103 A kérdező kommentje:
Utolsó: most őszintén te szerencsétlen, minek alapján mondasz véleményt rólam, amikor egyáltalán nem is ismersz. FOgd vissza magad, mert kerékbe törlek...
2011. júl. 5. 21:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!