Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
100%
beteg kérdés. az emberi kapcsolatok nem így működnek.
2011. júl. 5. 19:11
 22/103 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sem segít senki kifesteni a lakást.

Kivéve persze,ha fizetek érte...

2011. júl. 5. 19:13
 23/103 A kérdező kommentje:

Jaja, találkoztam partylotyóval, mivel a kérdés nem énrám vonatkozik, hanem a haveri körömben látok sok ilyen példát, és kisség elgondolkodtattak.

Hogy szánalmas vagyok ??? Hát kislány, örülnél, ha olyan pasi farkán pöröghetnél, mint az enyém... nem túlzok, ha azt mondom, hogy nagy valószínűséggel, soha a büdös életben nem lesz olyan (jó) kaliberű pasid, amilyen én vagyok... Hangsúlyozom még egyszer, hogy A KÉRDÉS NEM VELEM KAPCSOLATOS. Az olyan kislányok, akiket minden hétvégén egy dizsi vécéjében szopatok felejtsék el az értelmetlen kommentelést, mert be lesz tömve a zsájuk

2011. júl. 5. 19:15
 24/103 anonim ***** válasza:

Embertelen? xDD Ezen jót röhögtem..

Nölj fel kérdezö... Nem esett még le, hogy senki se fog a hülye dumádnak bedölni?:D Nem olyan hülyék ám az emberek..

2011. júl. 5. 19:15
 25/103 anonim ***** válasza:
45%

Most aztán megsértettél xD

Szerintem a valóságban még az én arcomba se mernéd ezt mondani, csak habognál mint a többi lúzer társad :D

2011. júl. 5. 19:16
 26/103 KicsiPocok válasza:
88%
Azért drága, mert ha egy lány olyat csinální, hogy minden pasival lefekszik akin látszik hogy rászorúl, akkor annak az lenne a következménye hogy minden fiú utcalánynak, könnyűvérűnek tartaná.Csak azért hogy máson segítsen nem fogja magát ilyen modon lejáratni. A nők sem azért vannak, a segélyszolgálatként működjenek.
2011. júl. 5. 19:18
 27/103 A kérdező kommentje:

Hát nagyon el vagy tévedve te kis r*banc. Attól amitől vki kíváncsi valamire, mert esetleg szorult egy kis jóindulat bele (nem úgy mint beléd), és nyitott mások problémáival szemben, miért kell fölényeskedni, és egyből lúzerezni.

Jaj, de szívesen a szemedbe mondanám , ha tehetném te sületlen kis lotyó...

2011. júl. 5. 19:19
 28/103 anonim ***** válasza:

Úgy ahogy megértem a kérdezőt:D

De akkor sem feküdnék le ezért senkivel sem:D

2011. júl. 5. 19:20
 29/103 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó előttinek szólt (és nem kispocoknak)
2011. júl. 5. 19:21
 30/103 anonim ***** válasza:

Nyugodtan sértegess csak, sajnos nem tudom magamra venni :)

Egyébként ilyen mentalitással nem is csodálom, hogy senkinek se kellesz...

2011. júl. 5. 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!