Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?
Nekem sem segít senki kifesteni a lakást.
Kivéve persze,ha fizetek érte...
Jaja, találkoztam partylotyóval, mivel a kérdés nem énrám vonatkozik, hanem a haveri körömben látok sok ilyen példát, és kisség elgondolkodtattak.
Hogy szánalmas vagyok ??? Hát kislány, örülnél, ha olyan pasi farkán pöröghetnél, mint az enyém... nem túlzok, ha azt mondom, hogy nagy valószínűséggel, soha a büdös életben nem lesz olyan (jó) kaliberű pasid, amilyen én vagyok... Hangsúlyozom még egyszer, hogy A KÉRDÉS NEM VELEM KAPCSOLATOS. Az olyan kislányok, akiket minden hétvégén egy dizsi vécéjében szopatok felejtsék el az értelmetlen kommentelést, mert be lesz tömve a zsájuk
Embertelen? xDD Ezen jót röhögtem..
Nölj fel kérdezö... Nem esett még le, hogy senki se fog a hülye dumádnak bedölni?:D Nem olyan hülyék ám az emberek..
Most aztán megsértettél xD
Szerintem a valóságban még az én arcomba se mernéd ezt mondani, csak habognál mint a többi lúzer társad :D
Hát nagyon el vagy tévedve te kis r*banc. Attól amitől vki kíváncsi valamire, mert esetleg szorult egy kis jóindulat bele (nem úgy mint beléd), és nyitott mások problémáival szemben, miért kell fölényeskedni, és egyből lúzerezni.
Jaj, de szívesen a szemedbe mondanám , ha tehetném te sületlen kis lotyó...
Úgy ahogy megértem a kérdezőt:D
De akkor sem feküdnék le ezért senkivel sem:D
Nyugodtan sértegess csak, sajnos nem tudom magamra venni :)
Egyébként ilyen mentalitással nem is csodálom, hogy senkinek se kellesz...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!