Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 A kérdező kommentje:
Én tuti, hogy lefeküdnék egy nagyon ronda, kövér lánnyal, ha nagyon nem menne a dolog. Csak jófejségből, mert át tudom élni a helyzetét, és szeretnék segíteni rajta, hogy boldog lehessen, és hogy láthassam mosolyogni...
2011. júl. 5. 19:22
 32/103 anonim ***** válasza:
73%

Úgy bírom,hogy egyik ilyen kérdező sem magáról beszél,

mindig balami barátjának a barátja a szerencsétlen..

2011. júl. 5. 19:23
 33/103 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan dehogy feküdnél te le egy olyan lánnyal... Álszentség :)
2011. júl. 5. 19:24
 34/103 A kérdező kommentje:
Pontosan, ha te is figyelmesen körülnéznél, akkor valószínűleg a te baráti körödben is találnál ilyen embereket. Csakhát... valószínűleg a sok sperma rontja a látásodat...
2011. júl. 5. 19:25
 35/103 anonim ***** válasza:
75%

19:25 A kérdező kommentje:

"Pontosan, ha te is figyelmesen körülnéznél, akkor valószínűleg a te baráti körödben is találnál ilyen embereket. Csakhát... valószínűleg a sok sperma rontja a látásodat..."

Mi vagyok én? Szociális ügyosztály?

És az én problémáimmal ki foglalkozik?

2011. júl. 5. 19:26
 36/103 A kérdező kommentje:
De tuti, hogy lefeküdnék... Alapos önvizsgálatot tartottam ebben az ügyben. Nekem 10-20 perc a dolog, és lehet, hogy a másiknak nagyon súlyos kudarcokon, csalódásokon segítek túllépni...
2011. júl. 5. 19:26
 37/103 anonim ***** válasza:

Am volt párszor,hogy beszerveztem egy egy lányt a barátaimnál...

De sajnos ugyanolyan szerencsétlenek voltak,mint a te barátaid,így én égtem helyettük is..

2011. júl. 5. 19:28
 38/103 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy szociális osztálynak kéne lenned ahhoz, hogy segíts 1-2 amúgy értékes emberen, akik lehet, hogy még közel is állnak hozzád ? Miért, neked soha sem volt semmiféle problémád, amin mások segítettek ? Valószínűleg olyankor senki nem érezte magát szociális osztálynak...
2011. júl. 5. 19:29
 39/103 A kérdező kommentje:
19.28: ez jófejség volt tőled... Hát igen, van akin így sem lehet segíteni, de hidd el, sok olyan ember van, akinek csak egy lökés kellene...
2011. júl. 5. 19:31
 40/103 anonim ***** válasza:
Ha olyan magas kaliberű fiú lennél, akkor nem lennének ilyen problémáid.
2011. júl. 5. 19:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!