Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:

Férfiként hadd szóljak hozzá, még ha hölgyekhez szól is a kérdés. Két-három képernyőoldalig jutottam az olvasással. Megértem "valahol" a kérdezőt, hogy ebben az elidegenedett világban rá akarja ébreszteni embertársait az empátiájuk felébresztésében. Azonban valóban az egyik probléma, amit számos hölgy is jelzett itt: a köztudatban a "minél több pasival szexelő" nőket lek****zzák, és nem várható el emiatt se, hogy megtegyék, míg fordított esetben (te, kedves kérdező, "segítenél" egy olyan lányon, ilyen módon), kevésbé lenne célpont mint beszédtéma/pletyka egy férfi, legalábbis nem negatív színben, mint egy nő.

Az első 2-3 képernyőoldalon nem olvastam egy további problematikáról, és ez számomra KIEMELT jelentőségű: kevés szexuális partnerem volt eddig, és ennek legfőbb oka, hogy RENDKÍVÜLI FELELŐSSÉGNEK TARTOM, HA TEHERBE ESNE A HÖLGY! Amíg tehát nem vélek minden körülményt egy saját gyermek felnevelésére alkalmasnak (a partnert gyermekeim anyjaként ha nem tudnám elképzelni, anyagi problémák, stb.), addig többször is átgondolom, lefekszem-e valakivel, de persze az említett tényezők nem korlátozhatják állandóan az embert, hogy nemi életet éljen, hanem alapos megfontolásra késztetheti azt, aki felelősségteljes. Hiába a védekezés, még a kombinált ("holland") módszerrel is kb. ezer, vagy pár ezer esetből egyszer megfogan a baba ilyenkor is, és ez nem feltétlenül jelenti, hogy ezredikre...

Igaz, bennem a gátat leginkább az okozza, hogy abortusz ellenes vagyok, egyben pedig az esetleg megfogant gyermek életét se tenném tönkre, csak mert anyagilag nem állok úgy, hogy rendesen etetni tudjam, meg ruházni, vagy hogy egy esetleg hárpia anyósnak kitegyem...

Egyébként ha valóban empatikus vagy, akkor csak a pénztelenség lehet akadály a sikerességben. (Tudom magamról, hiszen védekezésre, utazásra, számtalan egyéb vonatkozásban ha nemi életet folytat az ember, szükség van pénzre is). Ja, és ha szélsőségesen előnytelen a külsőd, bár pont nekünk, pasiknak van szerencsénk e vonatkozásban, mivel a külső kevésbé számít egy férfin, mint egy nőn, persze nem mellékes, de gondoljuk csak meg: ha egy nő bár áltagba nkönnyebben talál magának partnert ,de amely hölgyek egyértelműen előnytelen külsejűek, azok hosszú évekig kínlódnak a magánytól, míg egy pasi pusztán mert nem valami jóképű, pusztán ettől nem fogják kerülni a nők, csak más okok miatt. (Vagy, mondom, nincs pénz se gumira, se elbuszozni a randihelyre, nincs egy nyugodt helyszín szexelni, stb, ami manapság komolyan felmerülő akadály sokaknak, hiszen még sokaknak az is kérdés, jut-e élelmiszerre elég pénz!)

Köszönöm a figyelmet, és sok sikert kívánok a kedves kérdezőnek.

2011. júl. 5. 22:34
 92/103 anonim ***** válasza:

hát ma elég rossz napom VOLT :D, kedves kérdező, ha kicsit visszaolvasol az állításaid és a viselkedéseid alapján csupán hatszor mondtál ellen saját magadnak. Az, hogy minden oltásban a g*ci szót emlegeted csak arra tudok következtetni, hogy biztos most láttad először, hogy valaki lenyeli és most kemény vagy, vagy egyszerűen b*zi.

Ne csodálkozz, ha az összes válaszoló rád szál.

2011. júl. 5. 23:05
 93/103 anonim ***** válasza:
Hihetetlen jót röhögtem ezen a kérdezön... Már az elsö oldalakon kifejtettem az agybajáról a véleményem, de most amiket azóta produkált.. Nem is értem hogyan kerülhet el téged minden nö.. :)
2011. júl. 5. 23:28
 94/103 A kérdező kommentje:
Hát lehet , hogy engem elkerülnek a nők, de a 20 centis farkamat már nem... Úgyhogy kedves utolsó, ne az agybajról való véleményedet fejtegesd itt, hanem inkább az ondóváladékot a kis hangyádról ;)
2011. júl. 6. 00:07
 95/103 anonim ***** válasza:
Kérdező, teljesen jogos a felvetésed, csak nagyon rosszul adtad elő! Holnap, vagyis ma, de már nappal még írok majd hozzá!
2011. júl. 6. 00:13
 96/103 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszi szépen... Várom akkor majd a választ. Igen, az előadásmód nem volt a legkifinomultabb, az árral szemben viszont nehéz harcolni. Az empátia hiánya nálam ezt váltja ki, sajnálom. Igen, én is lehetnék még empatikusabb...
2011. júl. 6. 00:16
 97/103 anonim ***** válasza:
90%

En olyan srac vagyok, akinek 25 eves letere meg sosem volt baratnoje es szexualis teren is csak par kisebb dolog tortent. Gondoltam, megosztom a velemenyem:

Nagyon, sot baromira nem orulnek neki, ha egy lany szanalombol, vagy sajnalatbol akarna lefekudni velem!!

Elkepzelem a szituaciot: "na, oke, gyere te kis szerencsetlen, 25 eves sebzett lelku fiu, majd en szexelek veled, csak hogy vegre valaki felkaroljon es kirantson luzerseged legmelyebb bugyraibol!!"

Hogy venne ez ki magat?! Koszonom szepen, de nekem erre semmi szuksegem!

A sajat hibambol nem volt meg baratnom, tobbszor lehetett volna, megvolt minden eselyem, de egy barom vagyok es sosem eltem vele... csak rajtam mult a dolog, ha valaki ebben hibas, az csak en vagyok!

Mar igy sem erzem magam teljes jogu ferfinak, ha valaki felajanlana egy gyors dugast, mint valami konyoradomanyt, meg kevesbe ereznem magam annak!

Nem egy szerencsetlen kis senki akarok lenni, akit valaki felkarol, hanem vegre valahara FERFI!! Ahhoz meg elobb fejben kell rendet tenni, a szanalom-szex nem fog azza tenni!

2011. júl. 6. 11:04
 98/103 anonim ***** válasza:

Júl.5. 22:34 vagyok.

Kedves kérdező, észreveszed a jó szándékú beírást is? ;)

(Látom, megint avval vagy elfoglalva, hogy "mindenki rád szállt itt".)

Ha észreveszed a segítő hozzászólásokat is, akkor kérlek, vegyél fáradtságot elolvasni az enyémet is és reagálni rá. :) Nem keveset írtam. Köszi.

2011. júl. 6. 11:57
 99/103 anonim ***** válasza:
Ki erezne magat attol jol ha valaki szanalombol,undorral lefekudne vele? Aberralt ember az akin ez segitene. Nekem nem lenne jo elmeny. Ha jo ember az akinek megadnam akkor neki sem,mert tudna hogy miert teszem es nekem nem jo. Miert lenne vkinek jo egy menet amit vegigbogok? Mert tudod nekem a szex a szerelem kiteljesedese nem egy eszkoz arra hogy ezzel szerezzek par elvezetes percet akarkinek. Ha igy lenne penzt is kereshetnek vele. Ja es ne fekudj le senkivel szanalombol mert csak artasz inkabb,nem segitesz vele. Most johet az a resz hogy egy szivtelen,sperma szagu meg isten tudja milyen onzo k.rva vagyok;) Rajta
2011. júl. 7. 17:59
 100/103 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Csak az 5. oldalig jutottam a válaszok olvasásával, úgyhogy elnézést ha már valaki megírta amit én most írok.

Olvastam h Te szívesen segítenél az olyan lányokon akik segítségre szorulnak pasik terén. Nos, ne vedd támadásnak, de érdekelne az a szám ami azon lányokat jelöl ahányon már segítettél. Vagy ha ez a szám a NULLA akkor ennek mi az oka? Talán a te környezetedben csupa kielégült, gyönyörű nő található?

Nem értem hogy ha a barátaid jóképű, értékes, pénzes emberek ahogy azt állítod, miért nincs nőjük???

És igen is vannak olyan lányok akik az ilyen fiúkon szoktak segíteni. Ők a k.rvák. A pénzes barátaid gond nélkül megtudnák fizetni szerintem, és nem kéne többé senkinek falat kaparnia.

Szerintem megalázó egy férfi számára egy olyan nő aki csak szánalomból szét teszi a lábát neki, mint egy olyan nő, akiért küzdött, megszerzett és szeret és a nő meg viszont szereti.

A világ nézetei szerint meg a pasi annál menőbb minél több csajjal szexelt, míg a nő már a 2.3. pasi után büdös ku.va.

Azt a két három esélyét meg nem mások segítésére fogja pazarolni hanem arra hogy megtalálja élete párját.

Remélem nem veszed támadásnak szavaimat, amik csupán véleményemet foglalják össze.

Továbbá remélem azt is h haverjaidnak minél hamarabb sikerül megtalálni a szerelmet, nem csak egy 1alkalmas nőcskét!

2011. júl. 7. 18:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!