Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
96%
Aki így van, annak nem hiszem, hogy a szex megoldaná a problémáját.
2011. júl. 5. 18:53
 2/103 anonim ***** válasza:
71%
Igazad van rajtam se segít senki. 75/F
2011. júl. 5. 18:54
 3/103 anonim ***** válasza:
79%

Ez nagyon LOL! XD

Szerintem igenis annyira nagy dolog lenne csak egy körre segíteni! -.-'

2011. júl. 5. 18:55
 4/103 A kérdező kommentje:
Egy kis önbizalmat biztosan adna, és onnan már el lehetne neki indulni...
 5/103 anonim ***** válasza:
90%

"jajj sziaa...látom még sosem szexeltél,mert egy szerencsétlen bénavagy..gyere dugjunk egyet"

:D:D:D

6/103 A kérdező kommentje:
És ha fordított esetben neked nem akarna senki segíteni, csináljál is bármit, az jól esne ?
2011. júl. 5. 18:56
 7/103 A kérdező kommentje:
Jó, nem erre gondoltam, ezt te is tudod. És nem feltétlenül a dugásról van szó (persze főképp arról), hanem egy kis odafigyelésről, gyöngédségről, ölelésről, intimitásról...
2011. júl. 5. 18:58
 8/103 anonim ***** válasza:
83%

A nők nem segélyszervezet és nem jótékonysági szolgálat. Nehogy már elvigyük egy körre szegény bénákat csak azért, mert még nem szexelt. Atyaég-.-"

Ilyen is csak egy béna pasi agyából pattanhat ki...

2011. júl. 5. 18:59
 9/103 anonim ***** válasza:
92%

Mert, a lányoknak nem az a céljuk, hogy minél több pasival szexeljenek.

Különben meg, ha egy csaj sok pasival lefekszik, azt meg lekur-vázzátok, és egyéb jelzőkkel illetitek...Már bocs, de ez tényleg így van...

Nem éri meg nekünk, csak úgy akárkivel lefeküdni, ha valaki szexelni akar tegyen érte.

Én úgy gondolom hogy mindenki ki tudja hozni magából a legjobbat, járjon konditerembe, menjen el fodrászhoz, kozmetikushoz, adjon egy kicsit magára, legyen ápolt, és akkor mindjárt lesznek lányok akiket meg tud hódítani.:)

2011. júl. 5. 18:59
 10/103 anonim ***** válasza:
91%
Mert egyszerűen senkinek nincs gusztusa egy ronda sráccal lefeküdni :(
2011. júl. 5. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!