Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem segítenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem segítenek azokon a fiúkon, akik már évek óta nem szexeltek, és látjátok, hogy nagyon "kivannak"?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Mostanában több olyan fiút is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátnője, partnere, kapcsolata. Ezek a fiúk nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen fiúknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ? Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya...
2011. júl. 5. 18:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:

Jah és a kérdésed kiváló! Nagggyon sokan írtak! Sok embert mozgósított :)

ma 18:14 voltam

2011. júl. 7. 18:16
 102/103 anonim ***** válasza:

Vissza olvasom majd az összes hozzá szólást. De jótét lélek dugás. De mi is a népszerű neve a szűz oltásnak?

És elárvult pasi is ha van lánybarátja akkor kapni szokott kis szex pótlékot vagy szexet is.

Ezért féltékenyek a fiúk a lány egyedül álló fiú barátaira.

Össze kell barátkozni, de inkább csak elég jó havernak lenni a lánnyal hozzá.

2011. júl. 7. 21:14
 103/103 anonim ***** válasza:

Kicsit fordítsuk már át a kérdést:

Sziasztok fiúk! Mostanában több olyan lányt is látok, akiknek már évek óta- rosszabb esetben- soha nem volt barátja, partnere, kapcsolata. Ezek a lányok nagyon kivannak, sokan már-már annyira , hogy (jobb esetben) kaparják a falat kínjukban, (rosszabb esetben ) vagy örök életükre lelki sérültek maradnak.Miért nem tudtok egy kicsit segíteni az ilyen lányoknak ? Csak jófejségből ? Szolidaritásból ? Annyira nagy dolog lenne ?

És akkor most jössz TE:

"Én fordított esetben biztosan segítenék egy ilyen lányon (és nem azért mert fiú vagyok), legyen az bármennyire is csúnya..."

Hát rajta! Ezrével vannak! Mutassak, vagy megtalálod magad is az utcán? ... Vagy annyira nagy dolog lenne?

... Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni!? Nem veszed észre, hogy gőzöd sincs a női nemről, az érzéseikről, a vágyaikról?

Szegény mai lányok! Tényleg ilyen fiúk vannak manapság?

41/F

2011. júl. 7. 22:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!