Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?
menj el pszichológushoz. biztos valami régebbi oka van pl: régen csúnya voltál nem kellettél senkinek, nem voltak barátaid, most pedig kissebségi komplexusod van és azzal kompenzálod h dugsz félre, és persze ezzel magadnak bizonyitod h kellessz valakinek.
ha ez van akkor keress barátnőt akivel elvagytok, de előtte egy jó pszichologus:)
Kereshetsz pl. kimondottan szexuálpszichológust, már a neve is elmondja, ők ilyen jellegű dolgokkal foglalkoznak. Beírtam a google-ba, hogy szexuálpszichológus, első találatok között Füredi Krisztiánt hozta ki, lehet, egy férfi jobban tudna neked segíteni, sőt, ahogy látom, férfi a férfi felé nagyobb bizalommal van. Sajnos (vagy sem) én pl. nem rendelkezem tapasztalattal ilyen téren, de mindenképp próbáld meg, ha szeretnéd.
Az első szintre már eljutottál, a problémát felismerted, ez nagy szó. A második, hogy esetlegesen szakértőhöz fordulsz, ezzel kapcsolatosan fontos magadban letisztáznod, hogy ez nem szégyen, vagy rossz, ettől nem leszel elesettebb stb... Utána pedig új útra léphetsz. :)
21/L
:D Ez jó válasz volt...
Hát igen , nem azzal van gond, hogy nem szeretem csinálni, hanem azzal, hogy minden pénzemet elviszi, amit utólag bánok, viszont abban a pillanatban, amikor elhatározom magam, akkor nem foglalkozok vele. Igazából ez jelenti a problémát. Meg sokszor abba is akarom hagyni, mert hosszú távon ez lenne a jobb, de nem megy... A hirtelen impulzusoknak nem tudok ellenállni...
Szerintem nincs ezzel semmi probléma!Ha jól érzed magad ettől, és kielégíted a vágyaidat velük,akkor miért ne lehetne erre költeni? :)
Mindenki költse arra a pénzét amire szeretné!23n
Ha tényleg ennyit költesz csajokra akkor miért nem veszel egyet???Vagy ha olcsóban gondolkodsz akkor vegyél thai földről kis csajokat!!!
Ui:nem rossz a hobbid Ádám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!