Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok, és van egy függőségem: prostikhoz járok. Általában elég sokszor űzöm ezt a tevékenységet, és nem is alsó kategóriás csajokhoz járok, ezért az egész dolog nem kevés pénzemet viszi el. A napokban utánagondolta, hogy mennyit pénz ment el az utóbbi időszakban ilyesmire, és hát kicsit meglepődtem: ha visszafognám magam simán lehetne már egy autóm, vagy akár lakásom is. Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. júl. 5. 16:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:

menj el pszichológushoz. biztos valami régebbi oka van pl: régen csúnya voltál nem kellettél senkinek, nem voltak barátaid, most pedig kissebségi komplexusod van és azzal kompenzálod h dugsz félre, és persze ezzel magadnak bizonyitod h kellessz valakinek.

ha ez van akkor keress barátnőt akivel elvagytok, de előtte egy jó pszichologus:)

2011. júl. 5. 23:11
 52/113 A kérdező kommentje:
És hol kereshetek magamnak pszichológust ? Esetleg van olyan is aki kimondottan erre a területre specializálódott ?
2011. júl. 6. 00:02
 53/113 anonim ***** válasza:

Kereshetsz pl. kimondottan szexuálpszichológust, már a neve is elmondja, ők ilyen jellegű dolgokkal foglalkoznak. Beírtam a google-ba, hogy szexuálpszichológus, első találatok között Füredi Krisztiánt hozta ki, lehet, egy férfi jobban tudna neked segíteni, sőt, ahogy látom, férfi a férfi felé nagyobb bizalommal van. Sajnos (vagy sem) én pl. nem rendelkezem tapasztalattal ilyen téren, de mindenképp próbáld meg, ha szeretnéd.

Az első szintre már eljutottál, a problémát felismerted, ez nagy szó. A második, hogy esetlegesen szakértőhöz fordulsz, ezzel kapcsolatosan fontos magadban letisztáznod, hogy ez nem szégyen, vagy rossz, ettől nem leszel elesettebb stb... Utána pedig új útra léphetsz. :)

21/L

2011. júl. 6. 00:36
 54/113 anonim ***** válasza:
Az én szemszögemből ezt butaságnak tartom, de ha neked ez fontosabb mint akármi más, végül is mindenki maga érzi hogy neki mi a jó, viszont ha ez neked tényleg annyira jó mint ahogy korábban írtad, akkor viszont nem értem hogy mért akarsz ezen változtatni, a másik meg, ha nincs akarat erőd változtatni rajta, akkor meg akárki mondhat neked akármit, gondolom értesz, oké azt aláírom hogy lehet hogy egy pszichológus általában nagyobb hatással van az emberre mint akárki, de ez azon akkor sem változtat, hogy mindenki mást tart fontosnak, mindenkinek más az egész világnézete, mint amikor valaki alkoholista annak sem feltétele akármilyen lelki probléma, vagy vegyünk két embert, mind a kettőjükkel hasonló dolgok történtek az életükben, és az egyiknek egész életében rossz kedve volt, a másik meg egész életében folyamatosan örült és mosolygot, és egy olyat kérdeznél meg aki mosolyog, hogy mért mosolyog, azt mondaná hogy mitől legyen rossz kedve, a másik véleménye meg pont ellenkező lenne, akárki más olyan dolgot imád csinálni amit te utálsz, azt gondolod róla hogy nincs ki a négy kereke, viszont lehet hogy a másik meg olyat szeret csinálni, amiről meg a másik gondolná ugyan ezt, mindenki veszekedhetne a másikkal, de attól csak rosszabb lenne minden, el kell fogadni hogy mindenki másképpen van be programozva, kicsit sablonos kifejezés, de voltaképpen igaz, mivel a kérdésed már valahova hátra csúszott, itt vagyok én aki untat. D:
2011. júl. 6. 16:38
 55/113 A kérdező kommentje:

:D Ez jó válasz volt...

Hát igen , nem azzal van gond, hogy nem szeretem csinálni, hanem azzal, hogy minden pénzemet elviszi, amit utólag bánok, viszont abban a pillanatban, amikor elhatározom magam, akkor nem foglalkozok vele. Igazából ez jelenti a problémát. Meg sokszor abba is akarom hagyni, mert hosszú távon ez lenne a jobb, de nem megy... A hirtelen impulzusoknak nem tudok ellenállni...

2011. júl. 6. 16:47
 56/113 anonim ***** válasza:
vannak olcsobbak is :p nem muszaj te egybol olyat keress aki csak vagy 100 000 felul adja oda magat neked
2011. júl. 6. 17:21
 57/113 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de ha nem futószalagszerű együttlétet akarsz, hanem esetleg egy kis barátnőfílinget is, azt csak sok pénzért lehet kihozni a lányból... Meg ez egy szűrő is , hogy kevesebb negatív meglepetés érjen, ugyanis a 15.000-es kategóriánál tapasztalatom szerint ez gyakran megesik...
2011. júl. 6. 17:26
 58/113 anonim ***** válasza:
Nincs neked semmi bajod,hisz férfi vagy és nem vagy szexfüggő , mert akkor a heti 2 szex helyet heti 7 szex lenne problémás .De ha autót akarsz akkor be kell érned marok marcsival.
2011. júl. 9. 14:12
 59/113 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi probléma!Ha jól érzed magad ettől, és kielégíted a vágyaidat velük,akkor miért ne lehetne erre költeni? :)

Mindenki költse arra a pénzét amire szeretné!23n

2011. júl. 9. 14:14
 60/113 anonim ***** válasza:
43%

Ha tényleg ennyit költesz csajokra akkor miért nem veszel egyet???Vagy ha olcsóban gondolkodsz akkor vegyél thai földről kis csajokat!!!

Ui:nem rossz a hobbid Ádám! :)

2011. júl. 9. 14:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!