Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok, és van egy függőségem: prostikhoz járok. Általában elég sokszor űzöm ezt a tevékenységet, és nem is alsó kategóriás csajokhoz járok, ezért az egész dolog nem kevés pénzemet viszi el. A napokban utánagondolta, hogy mennyit pénz ment el az utóbbi időszakban ilyesmire, és hát kicsit meglepődtem: ha visszafognám magam simán lehetne már egy autóm, vagy akár lakásom is. Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. júl. 5. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 A kérdező kommentje:

Ez nagyon vicces: mindenki pszichológushoz akar küldeni :DDD

Ha jól tudom manapság egy óra a pszichológusnál kb. annyi mint egy közép kategóriás prostival... Akkor már inkább az utolsó, nem ???

2011. júl. 5. 17:08
 22/113 anonim ***** válasza:
52%
Nem feltétlenül. Van, amit támogat a TB, az ingyen van. Nem kell mindjárt a legdrágábbhoz menni, mert korántsem biztos, hogy az a legjobb. Egyébként nem értem, hogy mi ebben a betegség? Eljársz k.rvákoz. Na és akkor mi van? Te kerested a pénzt, arra költöd, amire akarod. Ha lenne barátnőd, az is rengeteg sok pénzedbe kerülne és még csak meg sem dughatnád, amikor csak akarod, mert jön a hülye kifogásaival, hogy most miért nem jó. A prostival viszont csak dugsz és nincsenek felesleges dolgok, mint egy barátnővel. Mindkét fél jól jár.
2011. júl. 5. 17:10
 23/113 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mért nem költöd a kutyádra? Szerintem jobban megérdemelné. Vegyél neki külön házat, (akkorát, mint ami neked van) és vihetsz másikat is mellé. Menhelyeken altatják el a sok szép, aranyos állatot, mert nincs elég helyük, meg pénzük, te meg b@szod a pénzt szó szerint. Verd ki inkább! Vagy add nekem a pénzt. Komolyan...

(azért én is szeretnék ilyen munkát, amiben annyi a költőpénz hetente, mint apám fizetése, amiből élünk... :/

Tudod, ha nekünk lenne ennyi pénzünk, akkor befejezhetnénk a ház felújítását. Te meg simán vehetnél egy kész házat zsebből. :/)

És egyébként luxusk.rvákhoz jársz, hogy ennyit otthagysz, vagy ilyen sokszor mész? Gusztustalannak érzem hogy csak b@szol mindig. :S

2011. júl. 5. 17:11
 24/113 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: igen, drágább lányokhoz járok, heti 2- alkalommal. Általában 50.000 ft-ot szoktam ott hagyni, de ha ritkábban megyek, és nagyon fullos a csaj, akkor van hogy 100.000-at vagy afölött is.

Igen, amit mondtál az most kicsit elgondolkodtatott. De most nem mehetek oda az utcán random emberekhez, megkérdezvén, hogy "bocsi te mennyit keresel", és ha viszonylag keveset, akkor hozzávágjak egy húszezrest... Sztem nem is mernék elfogadni tőlem...

2011. júl. 5. 17:17
 25/113 anonim ***** válasza:
Te mennyit keresel?
2011. júl. 5. 17:19
 26/113 A kérdező kommentje:
A "nem költenéd inkább rám..." kérdésekre csak annyit: de igen, szívesen ha legalább olyan színvonalú szolgáltatást nyújtotok, mint a lányok, akikhez járok. Mert úgy-e ez is kvázi olyan lenne, mintha prostihoz járnék... Akit még így is érdekel a dolog, az nyugodtan jelezhet, és majd meglátjuk :)
2011. júl. 5. 17:20
 27/113 A kérdező kommentje:
Hát ha azt írtam, hogy heti 100.000 rugót, vagy többet költök prostikra, és minden pénzemet rájuk költöm , akkor nyilván kb. nettó 400.000-et (kicsit többet ennél, mert természetesen létfenntartásra is kell)
2011. júl. 5. 17:22
 28/113 anonim ***** válasza:
100%
hát pontosan nem tudom, de ez lelki eredetű, függőség, mint az alkoholizmus, drogozás, szexfüggősség!!!
2011. júl. 5. 17:34
 29/113 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy van benne némi igazad, mert ha le kellene mondanom róla, akkor sztem nem bírnám ki-jelen pillanatban legalábbis. Igazából olyan nagy problémákat nem okoz az életemben azon kívül, hogy van olyan, hogy annyira eldurvul az este, hogy hatalmas összegeket hagyok ott egy alkalommal, így sokszor a létfenntartásom is veszélybe kerül. Sokszor van olyan, hogy pl. haveroktól kell kölcsönkérnem kajára, hogy kihúzzam a hónap végéig... És ez tényleg eléggé para
2011. júl. 5. 17:38
 30/113 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy van olyan pszichológus, amit a Tb támogat és ingyenes, csak kérni kell beutalót!!!
2011. júl. 5. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!