Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok, és van egy függőségem: prostikhoz járok. Általában elég sokszor űzöm ezt a tevékenységet, és nem is alsó kategóriás csajokhoz járok, ezért az egész dolog nem kevés pénzemet viszi el. A napokban utánagondolta, hogy mennyit pénz ment el az utóbbi időszakban ilyesmire, és hát kicsit meglepődtem: ha visszafognám magam simán lehetne már egy autóm, vagy akár lakásom is. Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. júl. 5. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 A kérdező kommentje:
Egyébként kedves utolsó: vicces mert, épp két hete fogadtam be egy kutyát, bár nem menhelyről hoztam, de nem fajtiszta, viszont szuper aranyos... Pavlovnak hívják :)
2011. júl. 5. 16:51
 12/113 anonim ***** válasza:
kaphatok egy e-mail címet? költhetnéd rám is :)
2011. júl. 5. 16:53
 13/113 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivernéd, teljesen hasonló érzés lenne, egy meleg nedves p*csában biztos kicsit jobb, de úgyis egy pillanat alatt elmész, és végeredményben akkor sem kapsz többet, és erre költeni ennyi pénzt, hát bocs de te szerintem nem vagy százas, jó sokan nem azok, én sem, de amit te csinálsz az már sok butaságon túl tesz, keressél akármennyi pénzt is, a semmiért ennyit fizetni nagy hülyeség, arról nem is beszélve, hogy egy szál cigi elszívása sem hiszem hogy kisebb élvezet lenne, mint egy teljesen lelki érzelem mentes szex.
2011. júl. 5. 16:53
 14/113 A kérdező kommentje:
Barátnő??? Hát arra sajnos nincs időm, hogy fölösleges köröket fussak szórakozóhelyeken, bulikban, meg még ki tudja, hogy a mai "trendi" fiatalság hol szokott ismerkedni. Meg arra sincs időm, hogy fárasztó, kiforratlan, nem kimondottan értelmes csajokkal értelmes csajokkal ismerkedjek... Mert bármerre nézek, ilyeneket látok. És akkor szépségről még nem is beszéltem. Ha erre pazarolnám az időm, akkor valszeg nem keresnék annyit, hogy heti 100.000 ft-ot költsek örömlányokra :D
2011. júl. 5. 16:57
 15/113 Regci ***** válasza:
Inkább költenéd rám:DD
2011. júl. 5. 16:57
 16/113 anonim ***** válasza:

Akkor rossz helyen keresgélsz,kedves kérdező =)

Lehet találni szép és intelligens lányokat is. Akár a kettőt együtt is =D

2011. júl. 5. 17:00
 17/113 anonim ***** válasza:
53%
Figyelj ha elmennél szórakozó helyre, oda sok lány csak azért megy hogy k*rják őket....
2011. júl. 5. 17:01
 18/113 szamo77d ***** válasza:
70%

Nincs mese, ez gáz, mérges gáz! Nem értem, hogy jó állá-

sod, szép fizetésed van, hogy nem találtál egy tisztessé-

ges, rendes kislányt már régen? Semmi nem indokolja, hogy

ilyesmire elszórd egy lakás árát! Gondolj bele, most lenne

egy szép kis feleséged és abban a lakásban élnél vele,

amit a K-kra elszórt pénzből vettél? Hát nem jobb lenne?

Keress egy jó pszichológust! Ő talán tud segíteni rajtad!

2011. júl. 5. 17:03
 19/113 A kérdező kommentje:

Egy szál cigihez hasonló élvezet ? Hát, akkor te sem vagy tényleg százas. Én konkrétan minden alkalommal újjászületek, nem utolsósorban olyan élményeket , tapasztalatokat szerzek, amit a való életben soha nem tudnék, nemhogy egy szál cigi elszívása közben...

Amúgy az is hozzátenném, hogy ezek nem teljesen személytelen kapcsolatok, van néhány lány akivel igazán jó barátok lettünk, rendszeresen együtt járunk moziba, és most már nem is azért megyek hozzá, hogy... Hanem mert dumálni akarok vele, látni akarom... És nem ő az egyetlen ilyen. Nagyon jófej embereket is megismerhet így az ember. A sötét, lepukkant , elhasznált, igénytelen prosti sztereotípiát sztem el lehet felejteni...

2011. júl. 5. 17:04
 20/113 anonim ***** válasza:
25%
Végül is a barátnővel is ugyanez a cél. Ott is perkálni kell a szexért, csak ezt randinak hívják és sokat kell rá várni és koránt sem garantált a siker. Ha így nézzük, akkor a k.rvázás még olcsóbb is. Na de azért hetente 100 rongy k.rvákra az már tényleg egy kicsit sok.
2011. júl. 5. 17:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!