Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?
Te hülye vagy kérdező. Ennyi pénzt elherdálni??
Kezdjük ott, hogy 24 éves fiatalember vagy, van munkád, és nem is akárhol! Gondolj kicsit azokra is, akik napi 7 órát dolgoznak 500 ft-os órabérért a call centerben, 80-100 ezerért! Ha nekem ennyi pénzem lenne, én gondolnék a jövőmre:
Először is, félretennék egy tekintélyes összeget vész esetére. Ez lehet betegség, szeretett családtag temetési költsége, utazási költségek stb. Mondjuk 1 millió forintot szánnék erre.
Másodszor raknék a bankba. Nekem összesen 200 ezrem volt a bankban, de évente így is hozzám dobtak 12 ezer forintot pluszban. Nálad ez ha 2 millió, akkor 120 ezer!!
Aztán jöhet a családalapítás:
BARÁTOKAT (a k*rváid csak érdekkapcsolatban állnak veled!!!) SZEREZNÉK, és eljárnék szórakozni! A dugás sem szórakozás. A TE esetedben 99% az esély, hogy egy csinos nőt meghódíthatsz, mert sokan nem tudnak anyagi biztonságot megteremteni maguknak és a partnerüknek. És még nem is beszéltem azokról a lányokról, akik önmagadért szeretnek beléd, amilyen vagy.
Ezután simán összeköltözhetnétek, mert egy havi 50 ezres, igényes albérletet is képes vagy fenntartani + a lány is kereshet mellé pénzt.
Nem beszéltél a családodról, de biztos nekik se tetszene ez az életmód, amit művelsz, mert hosszútávra az ember nem így lett bekódolva, hanem társas lény, és tudod van az a mondás, hogy mindenki megtalálja élete párját! A k*rváid amúgy sem főznek, mosnak, takarítanak, vasalnak rád! Így viszont lehetne egy házias kis feleséged, akit csak TE dughatsz meg, és úgy teljesen más érzés a munkahelyről hazamenni, hogy meleg vacsora, tv távirányító és egy szexi fehérneműben lévő vadmacska vár rád.
Ha a feleségedbe fektetnéd a pénzed, vehetnél neki ékszereket, kocsit, elvihetnéd Horvátországba, Görögországba nyaralni és hosszú, tartalmas életetek lehetne, sportolhatnátok, kulturális rendezvényekre mehetnétek, stb. És végső soron: biztosítanád, hogy a gyerekeiteknek ne legyen hiányuk semmiben!
Az én nagyapám és nagymamám havi 150 ezer forint nyugdíjból él, és mindenki őket irigyli, mert nagyapám a diófa alatt mindig azt meséli, még 50 év házasság után is, hogy hogyan járt udvarolni nagyinak a sárga Wartburg kombi autóval!
21/F
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:42
Kedves válaszoló: tetszett a válaszod, kicsit meg is hoztad a kedvem egy "komolyabb" életmódhoz :) Azért csodálom, hogy 21 évesen ilyen komoly gondolkodású vagy, és ilyen reálisan látod a dolgokat :)
Látod
!21évesen több esze van mint Neked!
És egy szerelmeddel való szeretkezést egyetlen egy prosti sem tudja Neked megmutatni milyen is az!
Én is már mindenkit szétkeféltem mindenhogy de a legjobban akkor is a szerelmemmel való szeretkezés esett jobban!Ezt Te soha nem fogod tudni megvenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!