Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok, és van egy függőségem: prostikhoz járok. Általában elég sokszor űzöm ezt a tevékenységet, és nem is alsó kategóriás csajokhoz járok, ezért az egész dolog nem kevés pénzemet viszi el. A napokban utánagondolta, hogy mennyit pénz ment el az utóbbi időszakban ilyesmire, és hát kicsit meglepődtem: ha visszafognám magam simán lehetne már egy autóm, vagy akár lakásom is. Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. júl. 5. 16:33
 81/113 anonim ***** válasza:
78%

Te hülye vagy kérdező. Ennyi pénzt elherdálni??

Kezdjük ott, hogy 24 éves fiatalember vagy, van munkád, és nem is akárhol! Gondolj kicsit azokra is, akik napi 7 órát dolgoznak 500 ft-os órabérért a call centerben, 80-100 ezerért! Ha nekem ennyi pénzem lenne, én gondolnék a jövőmre:

Először is, félretennék egy tekintélyes összeget vész esetére. Ez lehet betegség, szeretett családtag temetési költsége, utazási költségek stb. Mondjuk 1 millió forintot szánnék erre.

Másodszor raknék a bankba. Nekem összesen 200 ezrem volt a bankban, de évente így is hozzám dobtak 12 ezer forintot pluszban. Nálad ez ha 2 millió, akkor 120 ezer!!

Aztán jöhet a családalapítás:

BARÁTOKAT (a k*rváid csak érdekkapcsolatban állnak veled!!!) SZEREZNÉK, és eljárnék szórakozni! A dugás sem szórakozás. A TE esetedben 99% az esély, hogy egy csinos nőt meghódíthatsz, mert sokan nem tudnak anyagi biztonságot megteremteni maguknak és a partnerüknek. És még nem is beszéltem azokról a lányokról, akik önmagadért szeretnek beléd, amilyen vagy.

Ezután simán összeköltözhetnétek, mert egy havi 50 ezres, igényes albérletet is képes vagy fenntartani + a lány is kereshet mellé pénzt.

Nem beszéltél a családodról, de biztos nekik se tetszene ez az életmód, amit művelsz, mert hosszútávra az ember nem így lett bekódolva, hanem társas lény, és tudod van az a mondás, hogy mindenki megtalálja élete párját! A k*rváid amúgy sem főznek, mosnak, takarítanak, vasalnak rád! Így viszont lehetne egy házias kis feleséged, akit csak TE dughatsz meg, és úgy teljesen más érzés a munkahelyről hazamenni, hogy meleg vacsora, tv távirányító és egy szexi fehérneműben lévő vadmacska vár rád.

Ha a feleségedbe fektetnéd a pénzed, vehetnél neki ékszereket, kocsit, elvihetnéd Horvátországba, Görögországba nyaralni és hosszú, tartalmas életetek lehetne, sportolhatnátok, kulturális rendezvényekre mehetnétek, stb. És végső soron: biztosítanád, hogy a gyerekeiteknek ne legyen hiányuk semmiben!

Az én nagyapám és nagymamám havi 150 ezer forint nyugdíjból él, és mindenki őket irigyli, mert nagyapám a diófa alatt mindig azt meséli, még 50 év házasság után is, hogy hogyan járt udvarolni nagyinak a sárga Wartburg kombi autóval!

21/F

2011. júl. 9. 15:42
 82/113 anonim ***** válasza:
Amúgy is, magad válaszoltad meg a kérdést: ha már feltetted magadban a kérdést, hogy gáz-e, akkor valóban az, mert máskülönben nem gondolkodnál el másokon.
2011. júl. 9. 15:46
 83/113 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:42

Kedves válaszoló: tetszett a válaszod, kicsit meg is hoztad a kedvem egy "komolyabb" életmódhoz :) Azért csodálom, hogy 21 évesen ilyen komoly gondolkodású vagy, és ilyen reálisan látod a dolgokat :)

2011. júl. 9. 16:30
 84/113 anonim ***** válasza:

Látod

!21évesen több esze van mint Neked!

És egy szerelmeddel való szeretkezést egyetlen egy prosti sem tudja Neked megmutatni milyen is az!

Én is már mindenkit szétkeféltem mindenhogy de a legjobban akkor is a szerelmemmel való szeretkezés esett jobban!Ezt Te soha nem fogod tudni megvenni!!!

2011. júl. 9. 16:46
 85/113 A kérdező kommentje:
Igen, de ezt be is látom, amint arra már utaltam... Most az éeltkörülmények nem engedik.. De ha már te is kipróbáltál mindent, akkor sztem nem kellene ilyen kioktató, arrogáns hangnemben fogalmaznod. De azért kösz a választ :)
2011. júl. 9. 16:54
 86/113 anonim ***** válasza:
Ez totál kamu kérdés.:P:D
2011. júl. 9. 17:46
 87/113 anonim válasza:
én ezt nem értem...addig oké, hogy hetente 2-szer mész, meg hogy mennyi pénzt elszórsz rájuk, de olyankor nem szoktál bele gondolni abba, hogy nem egy család azon gondolkozik, hogy másnap lesz-e még tető a fejük felett, vagy hogy másnap tudnak-e enni adni a gyereküknek? ők a fizetésed negyedéért össze tennék a kezüket, te pedig ahelyett, hogy elgondolkoznál azon, hogy mi lesz így az életeddel mondjuk 5-10 év múlva, elszórod a pénzedet prostikra....hogyha sikerül végre össze szedned magad, és változtatsz az életeden, akkor jössz csak rá, hogy mennyivel jobb érzés úgy haza menni, hogy a feleséged ott vár téged a vacsorával, a gyermekeid pedig a "jóéjt puszijukra" várnak....akkor fogsz rádöbbenni, hogy mekkora hülyeséget csináltál....
2011. júl. 9. 18:27
 88/113 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ,meg maradj agglegény.
2011. júl. 9. 18:38
 89/113 A kérdező kommentje:
A jótékonykodással kapcsolatos megjegyzések mind igazak, és ezt jelen pillanatban olvasva soraitokat be is látom, csak hát itt a probléma a függőséggel van, vagyis azzal, hogy nem tudok megállni, nem tudok ellenállni, még akkor is, ha ez nem helyes... Hiába látom be a nap 23 óra 50 percében, hogy nem helyes , amit csinálok, ha van 10 perc, amikor elveszítem a fejemet, és megcsinálom a hülyeséget !
2011. júl. 9. 18:54
 90/113 anonim ***** válasza:
Ez nem függöség,csak férfiból vagy.
2011. júl. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!