Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tekintenek ellenségként a prostikra?
Én nem tekintem ellenségemnek a prostikat, mert olyan férfi, aki prostikhoz jár, hogy kielégítse a vágyait, nem kéne.
Amúgy meg nem esedezni kell egy kapcsolatért, hanem udvarolni.
Én nem tekintek rájuk ellenségként.Elég rossz tapasztalataid lehetnek a nőkkel kedves kérdező,hogy így általánosítasz.Szerintem az,hogy egy nő nem adja magát könnyen,nem feltétlenül rossz dolog,persze ennek is vannak fokozatai,és lehetséges,hogy egyes nők túlfeszítik a húrt.Nem gondolom,hogy azért,mert nem fekszem le mindenkivel rögtön,bohócot csinálnék bárkiből is.Nem kell könyörögnie senkinek hónapokig,ha működik a kémia és vonzódunk egymáshoz,akkor elkezdünk találkozgatni.
Szerintem rossz lányoknál próbálkozol,mert akinek hónapokig kell könyörögnöd,hogy összejöjjön a párkapcsolat,azt valószínűleg nem annyira érdekled.Nem muszáj prostikhoz járnia valakinek,csak hogy elégtételt vegyen az őt a nők részéről ért vélt/valós sérelmek miatt.
Én azokat a férfiakat tekintem ellenségnek, akik elősegítik ezt az "iparágat", ahol a nőket tárgyként használják, lealacsonyítják, betörik, megkínozzák, megalázzák, bedrogozzák, hogy az általuk keresett pénzből más férfiaknak meglegyen a jaguár bunda az ágyra, az arany csap, a márvány mosogató meg a kutyalánc a nyakába.
Boccs...
Értelmes férfi fel tud szedni egy valamire való barátnőt, értelmes férfival van olyan élvezetes a szex, hogy a nők ingyen és örömmel csinálják, és nem érzi magát bohócnak, ha egy nőt nem csak fa.sztarisznyának lehet használni.
Neked se a nőkről, se az értelemről nincs sejtelmed. Nem csodálom, hogy csak pénzért kapsz nőt magadnak, ingyen senki se vállal be.
Régebben még a gondolat is messze elkerült. De mióta a párom nagyon, de nagyon csúnyán átvágott, elment az összes kedvem a párkapcsolatoktól. Köszönöm szépen, többet nem kérek belőle! Viszont a biológia azért működik így a harmadik x környékén. Így néha foglalkoztat a gondolat, hogy "használjak" egy ilyet. A biológiai igény ki lesz pipálva, és elviselni sem kell senkit az életemben többé!
Egyébként én is úgy tapasztaltam, hogy a nők nagyon haragszanak a prostikra. Ha meglátnak egyet, minimum egy szép "dicsérő" mondat elhagyja szűzies cseresznye ajkukat.. Én soha nem haragudtam rájuk, egyszerűen csak nem érdekeltek, rájuk sem néztem.
36 F
1. ha már hónapokig (sőt hetekig) kell esedezni, akkor az a kapcsolat már rég rosszul indul. Tudod egy rendes kapcsolat úgy indul hogy amikor először látják egymást és egymásra néznek akkor már látják egymásban azt a bizonyos "valamit"
2. amelyik csaj azt akarja hogy esedezzen azt ott kell hagyni és kész, van még elég nő a világon és majd le fog szokni erről.
3. aki prostihoz jár az egyszerűen nem tud uralkodni a párzási ösztönein, ebből már látszik hogy mennyire kitartó az a bizonyos kuncsaft. + nekem sincs kedven összeszedni trippert, kankót, szifiliszt, aids-t, meg még ki tudja miket.
ha meg az egy éjszakás kalandokat keresed akkor hetente kétszer simán meg tudod csinálni. Lemész hétvégén egy discoba és leszólítasz egy pár csajt. 20-ből 1 tuti hogy le fog veled feküdni 1 órán belül. Ők is prostik, csak legalább az ingyen van és azért sokkal igényesebbek.
ma 16:05
Úgy látszik te is valami ovis gondolkodású ember vagy. Ingyen nőt kapni... Hol élsz te? Azt nézd meg, ha nem fizetsz semmit a csajnak, akkor meddig marad veled... Mindig megmosolyogtat amikor az "ingyen csajszerzésről" vakerál valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!