Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tekintenek ellenségként a prostikra?
Kérdező: Ne röhögtess már! Más szemében a szálkát is, de magadéban a gerendát sem??? Hogy várod a lányoktól, hogy úgy álljanak hozzád, ahogy várod, ha te is PONT olyan vagy, mint amilyen a nőkről alkotott képed. Te is fizetségért maradnál csak egy nővel, nevezetesen akkor, ha mindig hajlandó lenne a kedvedre tenni az ágyban... Ne is haragudj, de a valamit valamiért minden kapcsolatban benne van. Ha te gyors numerára vársz, akkor naná, hogy fizetni kell... Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor is fizetsz, de akkor a kedvességeddel, a törődéseddel!
Csak azt felejted el, hogy nem minden ember gondolkozik úgy, mint te - hogy a szexet is pénzben méri... Sajnállak, mert így sosem fogsz rádöbbenni, hogy te vagy a hülye, szépen elkönyveled, hogy a kudarcaid okai egyedül a "hülye kurv@ nők"... De véletlenül sem te vagy az, aki nem tett meg mindent... Ja hogy akkor ismerkedni kéne, meg energiát belefektetni - bocsássanak már meg, hogy fel kell emelni a seggedet valamiért az életben...
25/F
ma 16:16
Hát pedig igen sok esetben van az, hogy 1-2 hónapnak is el kell telnie, hogy a nő eldöntse mit akar. Addig megy a sok sablonos duma tőle.
"ha meg az egy éjszakás kalandokat keresed akkor hetente kétszer simán meg tudod csinálni. Lemész hétvégén egy discoba és leszólítasz egy pár csajt. 20-ből 1 tuti hogy le fog veled feküdni 1 órán belül. Ők is prostik, csak legalább az ingyen van és azért sokkal igényesebbek."
Ingyen, igen... :) Szánalmas, mocskos dolog kihasználni azt, ha a nő részeg. Ráadásul ezek még csak tisztálkodni sem tudnak ott a discoban, ezért többet ér egy lakásos prosti.
én nem tekintem őket ellenségemnek, mert: 1. nem a hozzájuk járó rétegből választottam férjet, tehát nem konkurrencia, 2. az ellenségemet tisztelem, őket nem.
29/N
Azért, mert ilyenek lesznek a pasik miattuk, mint te...
Egyértelmű, hogy egy prostihoz járó férfi nem kell szinte senkinek. Gondolkozz már! Te tudnál kapcsolatot kialakítani egy olyan csajjal, aki bűntudat nélkül lefeküdni a haveroddal? Mi is ilyesmit érzünk...
Kérdező, ne érdekeljen téged, hogy mit mondanak!
A válasz a kérdésedre egyszerű. Azért nem szeretik a prostikat, mert belekavarnak a kicsinyes kis játékaikba. Nagyon sokan közülük semmit nem tudnak felmutatni és ez az egyetlen, amivel élve érezhetik magukat valakinek.(mármint a szex-szel történő zsarolás)
Nekik ez persze nem fáj, de nincsenek is érzéseik. Nem kell törődni velük. Állítom, hogy sok férfinak még jót is tesz a "fizetős kaland." Nem lesznek olyan görcsösek, nem csinálják össze magukat egy nőtől, stb...
Akkor meg miért ne?
"az egyetlen, amivel élve érezhetik magukat "
amelyik "nő"-re ez igaz, azzal meg minek foglalkoztok? nem értem a férfiakat, komolyan. egyik-másiknak a viselkedésében semmi logika nincs.
Napietus, te valamit nagyon nem értesz! Engedd, hogy elmagyarázzam! Beszélsz itt a tartásról, a férfias viselkedésről, stb...
De mivel nő vagy, nem látod a másik oldalt! Ma Magyarországon minden nő, aki szebb a vasorrú bábánál, iszonyatosan beképzelt, egyenesen a végletekig! Egy férfi óriási hátrányban van vele szemben, mivel neki kell udvarolnia és a nő választ.A konkurencia pedig óriási: minden egyes valamirevaló nőre több udvarló is jut, egyesekre akár több tucat is.Megtehetik, hogy kényük-kedvük szerint játszadozzanak a hódolóikkal. Ha egy közülük azt mondja, elég volt, a csaj lazán tesz rá, úgyis van helyette több másik.
Lehet neked férfiként akármilyen tartásod, önuralmad, a feltételeket nem te diktálod, mert nem jönnek a nők házhoz, mint fordítva. Senkit nem fogsz érdekelni, ha te magad nem nyomulsz utána és nem vállalod esetenként akár a megaláztatásokat is!
Na ez itt a lényeg. És most mondok neked valamit: én bizony mostanában elmentem kettőhöz. Évek óta nem sikerült semmi, se diszkóban, se máshol. A környezetemben senki nem tud róla, mert szégyellem. Egyszerűen elegem lett ebből az egészből, hogy semmi nem sikerül! Ha elítélsz, megértem, de valamit elárulok neked: kifejezetten intelligens és megnyerő külsejű fiúnak tartanak, de mégsem jött össze az elmúlt években semmi, pont emiatt az iszonyatos nődominancia miatt, amit már említettem. Komolyan képes vagy csodálkozni rajta, hogy sokan már ehhez a megoldáshoz folyamodnak?
aki válogathat, az azért nem a "mást nem tud felmutatni" kategória, mert az ilyen örül, ha fog egy hülyét. nekem is volt kik közül válogatni. de aztán egyet csak választottam, és nem azért, mert kitartóan ostromolt, hanem mert megnyerte a háborút, mielőtt csatába ment volna :)
egyébként nem ítéllek el, az a pénz legalább az országban marad, de most sem vagy beljebb, és továbbra sem nézem a prostikat semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!