Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tekintenek ellenségként a prostikra?
Igen, ez így van. Mindegy, hogy ki mit mond, ugyanazt fogom gondolni. Hiszen erre vágynak a nők, nem? Az az igazi férfi, akit nem lehet befolyásolni, nem? Akinek sziklaszilárd véleménye van, nem?
Legalábbis ezt hangoztatják mindenhol. Aztán ha egy férfit nem tudnak irányítani, vagy befolyásolni, belebetegednek, egyből le rohadt taplózzák.
Ha pedig jól lehet rángatni, vagy bármire rávenni, akkor pedig ócska sz.r papucs.
Hát, papucsnak nem voltam jó, nem volt jó, hogy a kedvére tettem. Most leszek tapló. Vállalom. Egy utolsó senkiházi k rvázós tapló. Így sem lesz párom, de nincs is rá szükségem, köszönöm!
Bocsánat, de azt látom, hogy akik tizen-huszonéveket együtt vannak, ott a férfi uralkodó, önző állat, aki rendre jól helyrerakja a szeretett párját. Ha erre van szükségük a nőknek, hát műveljék csak, de nélkülem!
Maradok magányos tapló.
Sajnos egyre több puhap*cs van, mert annyira kétségbeesettek, hogy bármire képesek, csakhogy nő közelében legyenek már.
De mi, többiek se adjuk fel!
Még mindig jobb egy tahó, k*rvázós tetűnek lenni (női megfogalmazás szerint), mint egy szerencsétlen balf*sznak, ki feladja az egyéniségét és átmegy papucsba.
17.29
Nagyon igazad van! A legtöbb nő valójában ezért és nem a nagy erkölcse miatt utálja őket annyira.
Ti tényleg nem fogjátok fel, hogy egy normális nő és egy prosti kb. annyira konkurrensek mint a Ferrari és a Lada? nem ugyanaz a célcsoport, nem hiszem el, hogy magukat intelligensnek vélő emberek ezt nem értik...mondok akkor más példát, hátha szemléletesebb: mondjuk egy Michelin-csillagos étterem sem tekinti konkurrensének a sarki söntést. mindegyiknek megvan a "köre", és nem zavarják egymáséit.
egyébként a magyar nyelv finomságai: a "nem nézem semmibe" és az "ellenségemnek tekintem" közel sem ugyanazt jelenti az anyanyelveteken.
Napietus!
Egy rakás nő manapság a szex-szel zsarolja a férfiakat.
Ha egy férfi ezt megunja, megkaphatja a szexet tőlük. Hogyne utálnák már őket?
ne fogjunk neki ugyanannak a körnek. a normális nők nem csinálnak ilyet, aki igen, azt meg dugjátok meg, és dobjátok, majd rájön. persze, hogy papucsnak néznek, ha azok is vagytok, és csak pénzért tudtok "nagyfiúk" lenni.
és több normális nő van, mint szexszel zsarolós hisztérika, arról, hogy gáz körökben mozogtok nem a női társadalom tehet. én ezt a szexszel zsarolást csak atomgáz, rémostoba nőtársaimtól hallottam, értelmesektől SOHA! szóval nem a legalján kéne keresgélni, akkor nem a legalja jutna. és ne gyertek azzal, hogy "de a barátnőm is ezt csinálta, és nem ostoba, mert főiskolát végzett..". lósz@rt, mama. én is azt végeztem, ezért TUDOM, hogy a felsőoktatás diplomát és képzést tud adni, ÉSZT nem. szóval attól még igenis ostoba, legalja nő volt, ha így viselkedett, és tuti, hogy nem volt gyerekszobája (vagy ha volt, tehén nézett ki az ablakon :D).
napietus
Te olyan k.rva okos vagy, hogy valami minisztériumban kéne dolgoznod. Ott oszthatnád az észt.
Másik vitára okot adó teória:
A nők alaptermészete az hazudozás és a képmutatás. Ha az ember párkapcsolatot akar és úgy akar szexuális kapcsolatot létesíteni, azért nagyon sokat kell szenvednie, hogy végre sikere legyen.
Egy k.rvával sokkal könnyebb és őszintébb a dolog. Nem érdekli hogy néz ki az ember, milyen kocsija van stb.
Utóbbinak többnyire igaza van, én is így gondolom. De nem mindenki ilyen a rendes nők közül sem. közvetlen környezetben láttam olyat, aki nem a diplomás nyerő palit válaszotta, hanem egy gyári munkás trógert aki hírből sem karrerista / Apám/ meg olyat is láttam már nemegyszer,hogy két ember nagyon szerelmes, és képen fogva gyalog közlekednek a városban munkából hazafelé. /Nem elvárás mindenkinél ,hogy legyen autód/ Mindenre van példa. Tény,hogy a kényes csúcskülsejű nők nagyon elvárósak, ezek helyett ezerszer jobb egy prosti. De van olyan nő is ám, aki rendes, gyönyörű, és nincsenek nagyobb elvárásai, mint hogy te mint ember megfeleljen neki. Ilyet kifogni az kincslelet.
Egyébként tény,hogy a rendes nőknek potenciális ellenfél a fizetős nő, azoknak nem kell udvarolni, meg a későbbi házasélet, élettársi viszony mellett is félrekúrnak a férfiak ezekkel, ezt is útálják a nők nyilván. Én megértem a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!